Megjelent Marge Eurovíziós slágerének nyári remixe

A nemzetközileg elismert DJ-producer, Chriss Ronson a szintén sikeres producerként és DJ-ként ismert Fortebával együttműködve készített egy igazán dögös nyári remixet a Morning Light című dalhoz.

Igazi filmzene hangulatú nyári dal Marge – Morning Light című dalának remixe, melyet a nemzetközileg elismert hazai DJ-producer, Chriss Ronson és a nemzetközi deep-house szcénában népszerű DJ-producer, Forteba készített.

Ronson az egyik legkedveltebb hazai house-DJ, aki a budapesti Home Club és a Pacha egykori rezidenseként a 2000-es évek eleje óta sikeres résztvevője a hazai klubkultúrának és számtalan alkalommal zenélt olyan előadók mellett, mint a legendás John Digweed, Sasha vagy éppen Nick Warren.

A Forteba néven a deep-house műfajában alkotó Dobrocsi Krisztián több EP-t és egy önálló albumot is megjelentetett a szcénában etalonnak számító, német Plastic City kiadónál. Producerként dolgozott Chriss Ronson albumán, Mavann művésznéven pedig lounge és chill műfajú zenét készít.

5245a9b3-d4b3-4d6a-9848-89537185ea68

A Morning Light remixe megőrizte a dal eredeti könnyedségét, de dögösebb, karcosabb hangzást kapott, amely jobban illeszkedik a szabadtéri színpadok és fesztiválarénák vibráló hangulatához. Chriss Ronson nem először készített rádióbarát elektronikus zenét, a mostani Marge-remix előtt a tavalyi évben Don’t look down címmel készített jól ismert női előadóval közös dalt.

A Morning Light eredeti verziója elsőként A Dal című műsorban csendült fel: a pozitív, derűs szerzemény kifejezetten az Eurovíziós Dalfesztiválra készült Szakos Krisztián dalszerzői közreműködésével. A Marge könnyedebb pop zenei arcát kidomborító dal nagy sikert aratott a hazai előválogatón, és egészen a középdöntőig repítette a gyönyörű, szőke énekesnőt.

A Morning Light Chriss Ronson & Forteba-remixe a VOLT Fesztiválon debütált, legutóbb pedig a Balaton Soundon hangzott el Marge koncertjén.