Magyar trance, nemzetközi piac

Nyáron sem pihennek a honi producerek. Most egy háromlemezes szerződést írt alá egyik fenegyerekünk, melynek első felvonása július 14-én jelent meg.

DJ Vidoven nevével jobbára már minden magyar trance fanatikus találkozhatott. Számos magyar trance party állandó fellépőjeként ismert, és kiadványai egyre nevesebb művészek kiadóinál landolnak. Legutóbb, az ugyancsak magyar Meridian-nal közösen készített vokálos trance kiadványról adtunk hírt, mely az angol Infrasonic Music kiadónál látott napvilágot. Ha van olyan, aki még nem hallotta volna ezt az ominózus megjelenést, az most gyorsan pótolja.

Jelen esetben az amerikában ténykedő, de Hollandiából származó Phynn nevéhez és kiadójához köthetőek a magyar sikerek. A mi Vidovenünket rögtön három kiadványra szerződtette az egyébként trance berkekben méltán elismert DJ és producer, aki zenéivel szinte az összes nagyobb kiadó A&R menedzserét lenyűgözte már az elmúlt egy évtizedben. Ugyanakkor Phynn két éve szerepet váltott és megalapította saját kiadóját a Lunary Records-ot. Ehhez a projekthez keresett hosszú távú kooperációra tehetséges fiatal,és már befutott producereket. Így talált rá Vidovenre is, akivel azonnal egy háromlemezre szóló szerződést írt alá, valamint egy olyan nívós csapatba válogatta be, melyben nem kisebb nevekkel szerepel együtt, mint Christina Novelli vokalista – aki már szinte az összes trancesztárproducerrel készített közös felvételt -, valamint az öreg motoros Tasadi. Vidoven első megjelenése ebben az impozáns csapatban a nyár idusán, azaz július 14-én vált elérhetővé a nagyobb online zeneboltok polcain.

press vidoven 1

„Örömteli meglepetés volt, amikor Phynn felkeresett, és természetesen azonnal igent mondtam a felkérésre. Őszintén szólva akkor még bele sem gondoltam, hogy mekkora felelősség egy háromlemezes szerződést aláírni. Az első ponton már túl vagyunk, és biztos vagyok benne, hogy a soron következő zenék is elnyerik majd a tetszését. Emellett gondolkozunk pár közös kollabon is, miután lepörgött a szerződésben foglalt három kiadvány.” – mesélte boldogan Vidoven.

Itt tudjátok megvásárolni a zenét:

http://www.beatport.com/release/message-from-the-universe/1338022

Kapcsolódó linkek:

https://www.djvidoven.com
https://www.facebook.com/DjVidoven
https://soundcloud.com/vidovenmusic
http://www.mixcloud.com/djvidoven/
https://twitter.com/Vidoven
https://www.facebook.com/LunaryRecords
http://www.lunaryrecords.com/Artist