Két év után új Dusty Kid album érkezik

A pszichedelikus techno és elektronika olasz fenegyereke, Dusty Kid a 111 nevű albuma után két évvel ismét új kiadvánnyal jelentkezik idén szeptemberben Not So Green Fields címmel. Mint minden munkája, ez is egyfajta utazás lesz, bár sokat komolyodott a stílusa az évek folyamán, még mindig képes teljesen megújítani magát. Minden egyes track alaposan kidolgozott és a többihez csiszolt, de önállóan is megállja a helyét, szépen mutatja a producer stílusának különböző aspektusait.

A Not So Green Field egy történet, ami már egy ideje lappangott bennem és végre lehetőségem volt elmesélni. Egy északi, hideg országból érkező látogató sztorija, aki lehetőséget kap, hogy eltöltsön két hetet Sardegna szigetén, ezt kísérem végig, bemutatva neki a tájat, ahova születtem és amit évről évre egyre jobban imádok.” – meséli Dusty Kid.

Ezzel a munkájával túllép a megszokott techno albumokon szokatlanul ügyes fürgeségével, magabiztosságával és persze féktelen szenvedélyével. Egy sor különböző műfaj elemei jelennek meg a nyaralást megörökítő zenei utazásban, a végeredmény pedig egy hiánypótló és kortalan album, amit sokáig emlegetnek majd.

Az album szeptember 4-én jelenik meg, a Doa című számot azonban már most meghallgathatjátok Dusty Kid Soundcloud oldalán.

DUSTY KID - 'NOT SO GREEN FIELDS'

1. The Wedding
2. We Are The Troglodytes
3. Innu
4. Fura Prana
5. Masua
6. Durke
7. The Arsonist
8. Doa
9. Gairo Vecchio 38°C
10. Arvéschida
11. Not So Green Fields