Karányi: Celebrate Life

Tíz éve van a pályán a magyar elektronikus zene egyik legnépszerűbb DJ-producere, Karányi Dani, akinek legújabb szerzeményét, a Celebrate Life-ot a Trafiq-ban készül bemutatni idén decemberben.

Karanyi legutóbbi, Hello (I Gotta Run) című slágerében Fehér Balázst, a Carbonfools frontemberét hallhattuk vokálozik, új dalában az amerikai gospelénekessel, Big Johnnal dolgozott együtt, akinek szédületes hangját a Celebrate Life debütáló buliján élőben is meghallgathatjuk.

Karányi új szerzeménye kapcsán elmondta: “A dal a flow élményről szól, egy örömteli zene az élet-utazásról és az optimizmusról. Régi vágyam volt, hogy egyszer ezt az örökérvényű érzést valamilyen művészeti formában ki tudjam fejezni. Mindezt Big John hangja és optimista, vidám karaktere nagyon jól átadja és ezzel egy rendkívül pozitív, szerethető életérzést sugároz a dal.” A dal elkészítése kapcsán úgy fogalmazott: “Több hónapja folynak a kislemez előkészületei, és minden ízében nemzetközi produkció lesz: az énekes amerikai, a dal felvételei részben Bécsben zajlottak, a videoklipje pedig Barcelonában forog majd és készül javarészt spanyol stábbal és modellekkel” – mesélte Karányi.

Tehát az új Karanyi dal, a Celebrate Life hivatalos bemutató bulija Big John Whitfield (USA) élő közreműködésével, és 2 órás exkluzív DJ szettel 2013. december 14-én, szombaton lesz a Trafiq-ban.