Jody Wisternoff “We Are Heroes” feat. Pete Josef / “Macbeth”

Jody Wisternoff meghatározó személyisége az Anjunadeep kiadónak, 2012 –ben megjelent első szerzői albuma amit sokan vártunk zseniális hangzásvilágot adott. Idén rátett egy lapáttal,kaptunk egy Anjunadeep05 Sampler albumot, illetve egy kis ízelítőt arról, hogy mi vár minket a 2013. július 22 –én megjelenő Anjunadeep05 mixed by Jody Wisternoff & James Grant albumon.

A mai napon jelent meg a legújabb EP mely a „We Are Heroes” feat. Pete Josef / Macbeth”címet viseli. Vegyük tehát hallójáratra az első tracket. (We Are Heroes) Modern house groove – ok egy kis baleári háttérhangzással, a vocalt pedig a bristoli születésű Pete Josef énekelte fel. Nem először dolgoznak együtt, Jody első szerzői albumán is közreműködött. Igazi nyári deep house született tehát a kollaborációból, ha pontozni kéne: nálunk 10/10 a minősítése.

A Macbeth címet viselő Track tipikus Anjunadeep hangzásvilágot ad vissza. Erős groove- ok és talán még egy kis retro feeling is fellelhető a trackben, kissé Inner City feelinget kölcsönözve neki. Összegezve az EP –t ismételten kaptunk egy kiváló produceri munkát. Hallgassunk bele tehát ezekbe a fülbemászó dallamokba.