Itt az első dal Paul Kalkbrenner 7 című lemezéről

A német techno egyik ikonikus arca, Paul Kalkbrenner végre bemutatta első számát az augusztusban érkező 7 című albumáról.

A Cloud Rider a Spotify alkalmazáson debütált és a Sony kiadóján, a Columbia Recordson keresztül augusztus 7-én megjelenő következő Kalkbrenner albumon lesz hallható. A mestertől megszokottan ismét egy érzelmes dalt kaptunk, igazi hangszerekkel kísért house-szerű alapokkal és egyértelműen egy igazi napsütötte nyári deep house remixet követe magának.

Kalkbrenner először dolgozik a hatalmas vállalattal, így most lehetősége volt az általuk felhalmozott több millió sample között keresgélni, a Cloud Rider esetében pedig a D Train 1981-es szintetizátoros klasszikusának, a You’re The One For Me című számnak a refrénjét vette át, amint már a Prodigy is felhasznált korábban Girls című számához.

A német zenész már húsz éve mozog a szakmában, eddig hat albumot adott ki, valamint szerepelt a Berlin Calling című filmben is, van platinalemeze, de egy országos rekordot is felállított, mikor az öccsével közösen készített Sky and Sand című száma hetekig volt listavezető.

Legújabb számát a Spotify használatával lehet meghallgatni, ahova ingyenesen, akár Facebook profillal is be lehet regisztrálni.