Hausmusik válogatás a Get Physical Music kiadótól

A M.A.N.D.Y. nevű formáció, valamint  DJ T és Booka Shade által alapított rangos berlini kiadó újabb válogatással jelentkezik, melyen a már jól ismert előadók mellett az újonnan leszerződött fiatal arcok is megmutatják, mivel keltették fel a Get Physical Music figyelmét.

A koncepció lényege, hogy a profi hangtechnika és az izzadtságtól csöpögő táncparkett mellett otthon is élvezni lehessen a minőségi house zenét, hiszen semmihez sem hasonlítható az a zenei élmény, amit az ember intim környezetben él át. A 14 tracket tartalmazó korong a house univerzumának minden szegmensét bejárja Tristano japán hangzásától kezdve WhoMadeWho álomszerű hangulatán át egészen a The Stepkids pop elemekkel tarkított diszkó feelingjéig. Az egész egy szépen megkoreografált zenei élmény, ami a klasszikus mozi hagyományait követve szépen lassan vezeti fel a “cselekményt”, amit végül Chrome Sparks természetközeli érzést árasztó, vintage stílusba hajló vokálokkal ékesített felemelő dala zár le.

A számok változatossága teljességgel eklektikus, a Deep House, Electronica, Nu Disco és Indie Dance is teret kap rajta. A kiadványt a GPM Beatport csatornáján meg is lehet vásárolni 17,99 dollárért, de ha valaki először inkább végighallgatná otthon, egy pohár borral a kezében, kényelmesen hátradőlve, az a Youtubenak köszönhetően ezt is megteheti.