Háromlemezes Visionquest válogatás érkezik

A detroiti Visionquest kiadó idén nyáron egy háromlemezes válogatás kiadvánnyal készül a rajongóknak Ultraviolet 1 néven.

Ryan Crosson, Lee Curtiss és Shaun Reeves úttörő kiadója az elektronikus zenei territórium számos területét lefedte már 2011-es megalapítása óta. A három lemez mindegyike az elmúlt négy év legforradalmibb Visionquest által megjelentett számait és a legjobb előadóikat vonultatja majd föl.

Az elsőn egyből Benoit & Sergio slágere, a Walk & Talk hallható, de lesz még ezen kívül Ewan Pearson, Maceo Plex, Laura Jones és persze a Tale Of Us átütő erejű Dark Song-ja is. A második korong már a slágereken túl inkább a kiadó sokszínűségét mutatja be olyan producerek dalain keresztül, mint Guy Gerber, Dinky, My Favourite Robot, Brett Johnson és Chaim. Az utolsón pedig az Output sztárja, DJ Three mixe kapott helyet, amelynek keretében Pezzner, Clarian, Mirko Loco és Quilla zenéjét értelmezi kicsit újjá Laterna Magika címmel.

Az anyagot május harmadikán mutatták be Londonban a Studio 338-ban egy különleges buli keretében, míg maga a kiadvány június 22-től lesz kapható a Visionquest hálózatán keresztül.