Elindult a Hi!Fly Music: Yvel & Tristan – Carolina EP

November 11-én hosszú várakozás után megjelent a Hi!Fly Music, Magyarország legújabb e-zenei kiadójának első EP-je, a Carolina. A label mögött nem meglepően az azonos néven futó rendezvények szervezői és művészei állnak. Yvel & Tristan, a csapat élharcosai már hosszú ideje játszották és folyamatosan alakították ezt a tracket, szinte a megjelenés napjáig. Tehát egy már jól ismert, főidős bombáról beszélünk, melyet ezentúl sok más előadótól is hallani fogunk.

HIFLY001_hifly_music

A remixért a CrossNineTroll duó felel, melynek tagjai Nigel Snorter és Snilloc. Utóbbi jelenleg az egyik legismertebb magyar techno producer, akinek olyan nevek játsszák legújabb kiadványait, mint Loco Dice és Marco Carola. A páros egy mélyebb, meditatívabb verziót készített az eredeti zenéből. Az EP kiadása előtt az alábbi nemzetközi művészek küldtek pozitív visszajelzést a megjelenésről: Karotte, Joris Voorn, Reboot, Nick Curly, Mathias Kaden, Robert Dietz, Adam Port, &ME, Dosem, Ilario Alicante, Hermanez, Gel Abril, Andrew Grant és még sokan mások.

feedback_hifly-01

Visszajelzések

A label következő dobására december 30-án számíthatunk, ez lesz a Snilloc – Ted Benecki, az eredeti verzió mellett pedig egy Yvel & Tristan remix is érkezik!

Hi!Fly Music 001

Yvel & Tristan: Carolina EP

  • Yvel & Tristan: Carolina (Original mix)
  • Yvel & Tristan: Carolina (CrossNineTroll remix)

A megjelenés dátuma: 2014. november 11.

Katalógusszám: HIFLY001

Beatport: http://www.beatport.com/release/carolina-ep/1418210

Info: http://hiflymusic.com/projects/yvel-tristan-carolina-ep/