Cyrus.Strictly & Comic Strip Feat. Mad Ross – Stories In The Dark EP

A sötétség új dimenziói

A sötétség új, izgalmas dimenzióit ismerhetjük meg Cyrus.Strictly, Comic Strip és Mad Ross közös EP-je által. A Stories In The Dark a Soundtribe Rekords gondozásában jelent meg november 24-én a digitális zenei piacon.

Az EP mindhárom felvétele a klasszikus, indusztriális techno sejtelmesen sötét világába kalauzolja el a hallgatót. A kellemes, gerincet masszírozó basszus dübörgése és lüktetése végig főszerepet játszik a zenékben. A Dark Knight-ot a hipnotikus, monoton férfihang mantrázása teszi titokzatos hangulatúvá. Az Ambiances-ben a lépegetős ládbobra kúszó magas, fémes hang és a kaján női kacaj okoz gyönyörteljes pszichózist, míg a Systematic a címéhez méltó szisztematikus boncolást végez a fejekben a sebészi pontossággal elhelyezett ütős-szekciójával és effektjeivel.

A Stories in the dark három gyöngyszeme a techno partik főidejének második felében teljesítheti be leginkább küldetését. Minden bizonnyal szembesülhet is majd az vele, aki Cyrus és csapatának békéscsabai rezidenciájára (Club 51) ellátogat valamelyik Night Frequency buliba, amit havi rendszerességgel tartanak a srácok. Az idei évet egyébként Kühl vendégszereplésével zárják december 6-án. A NF brigád nemrég négyfős lett, Cyruson kívül Comic Strip, Spicy és Fabric alkotja a kompániát.

Web:

http://www.junodownload.com/products/cyrus-strictly-comic-stories-in-the-dark/2343555-02/

https://www.facebook.com/club51bekescsaba