Chris Drifter a Pacha Recordingsnál!

Chris Drifter először önálló EP-vel a Pacha Recordingsnál és rangos toplistákon!

Megjelent Chris Drifter első saját EP-je a híres Pacha Recordings-nál The Pearls címmel. Az eredetileg mérnök-informatikus magyar DJ/producer karrierjében e momentum új távlatokat nyitott, miután egy istállóba került olyan nevekkel, mint például Sarah Main, D.O.N.S. vagy éppen UMEK. A legendás ibizai klub saját kiadója már nem először dolgozik együtt Chrisszel, de ez az első alkalom, hogy egy teljes EP-t szentel neki. A The Pearls négy valódi gyöngyszemet tartalmaz, ahogyan a cím is sugallja. A masszív, mégis kellemesen utaztatós eredeti verzió mellett Juanfra Munoz és a Me & My Monkey, Matt De La Peet, valamint Nick Cartez rittyentett össze egy-egy vagány verziót. A legújabb kellemes meglepetést a Me & My Monkey remix okozta azzal hogy felkerült a Pacha Summer 2014 dupla CD-s válogatásra.

http://www.beatport.com/release/the-pearls/1257671

Az elmúlt néhány hónapban Chris több zenéje toplistákon nyargalt, szinte nem telt el úgy nap, hogy ne történt volna valamilyen újabb fejlemény a hazai kedvencünk zenei ténykedése eredményeként. Tavaly decemberben például a Traxsource Progressive House Top 100-ban került az élre az Above The Shadows című munkája, három hétig uralva a rangsort, sőt még ott is szilveszterezett.

http://traxsource.com/track/1420747/above-the-shadows-original-mix

top100_beatport

Most pedig a DJtunes.com Tech House Top 100-ban liftezik három hónapja az élboly környékén egy másik muzsika, a Baroque Records gondozásában kiadott My Beat Is Your Beat. Jelenleg 22., de volt már 19. is.

http://www.djtunes.com/charts?tag=tech+house&page=1

djtunestechtop100

Az idei Ferdas Digital remixe (szintén Baroque Rec. kiadvány) a Beatport Top 100 Realeses lajstromában tanyázott egy hétig.

http://www.beatport.com/track/not-special-chris-drifter-remix/5202

chrisdrifterprogressivechart

Chris Drifter azonban nem csak a zenekészítésben remekel. Legutóbb részt vett az idén másodszor megrendezett Burn Residency DJ-versenyen, ahol bejutott a Top 5-be, ezzel pedig a döntőig sikerült felküzdenie magát. Nem jutott ugyan tovább az ibizai végső megmérettetésre, de a mezőny nagyságát és minőségét tekintve ez is jelentős eredménynek számít.

https://apps.facebook.com/burnresidency/residency/news/24

A Soundtribe Records feje saját kiadóját sem hanyagolja el, ahol köztudottan elsőként adott lehetőséget számos hazai tehetségnek, hogy bemutatkozhasson a nagyközönség előtt. A kiadóhoz köthető Soundtribe Sessions most új virtuális csatornán kísérhető figyelemmel, a görög Generate Project nevű rádióban minden hónap első péntekén érhetjük tetten Chris saját műsorát.

http://www.generateproject.com/chris-drifter/

soundtribesessionsgenerateradio