Andras Bader megjelenés @ Blue Orb

Andras Bader zeneisége jellemzően a sokszínűség jegyében rögzült a klubok és fesztiválok közönsége, valamint a kiadók körében, amely mindig egy-egy gondosan felépített szettben és számos profin megkomponált track-ben valósult meg. Andrenak ugyanis megvan az a ritka tulajdonsága, hogy megalkuvás nélkül képes felrobbantani egy nagy fesztivál színpadát – éppen annyira, mint megteremteni az ideális hangulatot egy fővárosi klubban.

302748_390678764343497_1149547263_n

A nyári napok hangulata viszont most alighanem erősebb Andrásnál, hiszen július 7-én jelent meg Physical Instrument című száma a Blue Orb Records legutóbbi deep house válogatásán, amely gyakorlatilag mindent magában hordoz, amitől lerepülhet egy tetőterasz tánctere.

Andre ugyanis épp annyira tudja átültetni a deep house lényegét a szabad ég alatti hangfalakba, mint a techno karcos ütemeit a klubok falai közé, ami így még különlegesebb és egyedibb hatást kelt az éjszakába csavarodó naplementékben. Azok számára pedig, akik kifejezetten a nívót szomjazzák még a könnyed nyári estéken is, Andras Bader Physical Instrument-je alighanem a hónap legjobb dolga, ami történhetett.

Hallgass bele ITT.

Andras Bader/Andre @ Soundcloud:

http://soundcloud.com/andras-bader/your-deep-is-not-my-deep

Andras Bader/Andre @ Facebook:

https://www.facebook.com/andrasbaderakaandre

Next gigs:

Július 10. BlatonSound Telekom Terasz
Július 12. 360Bar
Július 25. Siófok
Augusztus 1. Primate BDay Bash R33
Augusztus 16. Sziget feszt
Augusztus 20. B My Lake