Alien Dinner: Új kislemez a Tube & Bergertől

Az indusztriális Németországban felnövő duó különleges hangzásvilágát leginkább ezoterikus techno és hippie house keverékeként lehetne leírni. Most visszatérnek a saját Kittball nevű kiadójukhoz, mely épp tizedik születésnapját ünnepli, hogy azon keresztül mutassák be legújabb zavarba hozó kislemezüket Alien Dinner címmel.

A két lemezes kiadvány első track-je When They Come névre hallgat és Pete Tong BBC Radio 1 műsorában debütált. Ezúttal is egy igazi nyugodt hangvételű deep house számot készíttettek, ami tele van elképesztően bonyolult témákkal és érzelmes epizódokkal, az egészet pedig a kontrasztos húros dallamok, a vaskos basszus és a meglepetésként felbukkanó szónikus elemek teszik teljessé.

A címadó Alien Dinner pedig szépen egy egésszé gyűri össze a témát a galaktikus kirándulásra hajazó hangulatával. Darabos vokál, rozoga szinti, technós basszus és utaztató ütemek teszik egy igazi futurisztikus táncparkett-ostromló nyári slágerré.

A lemez ma jelent meg Beatporton és már öt dollárért megvásárolható, a többi platformra pedig két hét csúszással érkezik az Alien Dinner, ami valószínűleg bejárja majd a világ legnagyobb fesztiváljait és klubjait is az idei szezonban, szóval érdemes már most odafigyelni rá.