Interjú: Pretty Pink érkezik ma este a Trafiq pultjába

Interjú: Pretty Pink érkezik ma este a Trafiq pultjába

Az elbűvölő német hölgy a Nu Disco, Deep és House stílus igazi szépségét készül megmutatni Nektek ma este a Trafiq pultjában. A szettjeinek köszönhetően meglehetősen gyorsan csillaggá vált a német zenei horizonton, valamint egész Európában nagy népszerűségnek örvend. A Daft Punk – Get Lucky remixe rögtön beugrik mindenkinek, hiszen a világ számos pontján toplisták helyezéseket ért el. Pretty Pinket igényes, dallamos hangzás jellemzi, egy kis őrültséggel fűszerezve, amely új színt visz majd a budapesti éjszakai életbe is. A zenéjében érződik az évek során megszerzett tapasztalat, tehetség és munkamánia. Hamarosan ezt élőben is láthatjuk, hallhatjuk, de mindenekelőtt elkaptuk a hölgyeményt pár szó erejéig.

574918_300066770075649_1710062512_nVinyl-ről játszol, ami igen tiszteletreméltó dolog. Honnan jött ez az indíttatás?

A régi időkben nem igazán volt más a vinyl-eken kívül. Egész nagy gyűjteményem van otthon, és még mindig lenyűgöz a hanghordozók ezen fajtája. Sokkal tapinthatóbb az egész, de figyelembe kell vennem, hogy a bakelitek nagyon nehezek, és én mégiscsak egy nő vagyok. 🙂

Elég sokat utazol, így adódik a kérdés, hogy mik azok a dolgok, amiket egy női DJ soha nem felejthet otthon?

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing

Egy tipikus női DJ valószínűleg több különböző táskával utazna, de ez nem én vagyok. Mivel én leginkább gyakorlatias emberek vagyok, így nekem szükséges a WIFI a munkámhoz, na és persze a fogkefém az, ami mindig utazik velem.

Ha választhatnál, ki lenne az a művész, akivel a legszivesebben dolgoznál együtt?

Már most is elég sok remek emberrel és művésszel dolgozom együtt. Ők mind részesei a hálózatomnak, ami folyamatosan csak nő. Mindig nyitva tartom a szemeimet, ill. a füleimet, így amint meghallok egy igazán különleges tehetséget, én azonnal oda is megyek és megkaparintom.

A Trafiq budapest house olvasztótégeje. A magyar közönség nagyon nyitott. Igazi kézfelrakós este elé nézel!

Nagyon sok új zenét hozok magammal, na és persze a saját produkcióimat is. Ha egy igazi kézfelrakós zenét akartok hallani, akkor készüljetek fel a legújabb megjelenésemre.

A technikai fejlődések szerinted milyen hatással vannak 2014-ben az elektronikus zenére?

Számomra nem igazán van nagy hatással, én leginkább régi eszközökkel dolgozom. 🙂

Simán megtudsz „őrülni” a pultban.

Ezt majd eldönti a közönség, de valóban előfordul 🙂

Dallamos deep, és nu disco, ez Pretty Pink?

Az én zenémet a deep house és a nu disco keverékének mondanám. Számomra a sima deep house elég vontatott, ezért is dobom fel nu disco elemekkel azokat.

Mit üzensz a magyar rajongóidnak, mit várhatnak tőled a Budapest Calling buliján?

Gyertek el a bulira és élvezzétek, nagyon szeretnék már Veletek találkozni! Várok rátok 🙂

Köszönjük az interjút

Itt találkozunk

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing