Oh no! Véget ér Carl Cox 15 éves ibizai rezidenciája

Oh no! Véget ér Carl Cox 15 éves ibizai rezidenciája

Carl Cox bejelentette, hogy a jövőre lesz utoljára rezidens a Space Ibizán, ami egy 15 éves sorozat végét jelenti. Oh no, oh no!

„A jövő év lesz az utolsó évem a Space-ben, szóval hogyha tehetitek, ne hagyjatok ki egy éjszakát sem, nagyon különleges line-up-ok várhatóak a következő 15 hétre.” – nyilatkozta Carl Cox a DJ Mag-nak.

Ibiza vitathatatlan királya valószínűleg továbbra is marad a Fehér Szigeten, de ez mégis olyan érzés, mintha egy fontos fejezet fejeződne be a dance zene történelmében.

Akik egy kicsit is figyelik az ibizai éjszakai életet, azoknak ez a hír nem igazán lehet meglepetés, ugyanis Coxy már beszélt a Space jövőjéről egy Mixmag-nak adott interjúban:

„Az a helyzet, hogy egyszer minden jó dolognak vége van. Mindenki tudja, hogy az Ushuaia [és a Space] tulajdonosai át akarják változtatni a Space-t egy másik Ushuaia klubbá. Ez ha jó dolog, ha nem, én nem szeretnék a részese lenni, nincs hozzá közöm. Hogyha újraszerződtetném magam, akkor mit csinálnék vajon? Folytatnám azt, amit az elmúlt 15 évben csináltam, vagy azt tenném, amit a jövő generációja kíván.”

„Tudjátok, hogyha az elkövetkezendő két évben még itt maradok, akkor az lesz a 15. év, és akkor azt mondhatnám, sikeresen képviseltem a dance zenét a legmagasabb szinten. Boldogan fejezném be és kezdenék el valami újat”.