Kőkemény a Cocoon Ibiza idei line-upja

Kőkemény a Cocoon Ibiza idei line-upja

Elkerülhetetlenül közelít a nyár és a jó idő, így Ibiza egyik legnívósabb partisorozata, a Sven Väth által megálmodott Cocoon fellépőinek listája végre nyilvánosságra került. Egy biztos, idén sem lankad majd a szigeten a buli.

A Cocoon idén ünnepli fennállásának tizenhatodik évét, vagyis tényleg Ibiza egyik legrégebb óta futó és legsikeresebb programjáról van szó, amelynek köszönhetően a német producer igazi techno oázissá varázsolta a spanyol szigetet. Az Amnesia nevű klubban június elsejétől szokás szerint minden hétfőn a techno kerül a középpontba, hiszen a világ legjobbjai képviseltetik majd magukat.

A rendezvény megálmodója, Sven Väth annak ellenére, hogy közben világkörüli turnén van, összesen tizennégy alkalommal lép majd fel az összesen tizennyolc buliból álló eseményen, Ricardo Villalobos hatszor, Adam Beyer ötször, Eats Everything pedig négyszer is fellép majd. Rajtuk kívül azonban rengeteg olyan világsztár is részt vesz az eseményen, akiket csak egyetlen alkalommal láthat a közönség, lesz tehát Richie Hawtin, Carl Craig, Dubfire, Hot Since 82, Guy Gerber, Nina Kraviz és persze Seth Troxler is képviselteti magát.

Mindez azonban még nem is a teljes line-up, számíthattok további ütőkártyákra is a szervezőktől, pedig ez a névsor már önmagában megvett minket. Az eddig bejelentettek teljes listáját a hivatalos honlapon tudjátok megnézni, ahol akár jegyet is vehettek, ha elég szerencsések vagytok egy életre szóló buli élmény megszerzéséhez. Első körben csak a nyitó estére lehet belépőt venni, annak 41 euró, vagyis nagyjából 12.000 forint az ára, ami egyáltalán nem sok egy ilyen élményért.

http://www.cocoon.net/events#/?event=event_62280

19482_10153125736221041_3295319457813999531_n