Itt a tévézés legalja: Indul az Ibiza Shore

Itt a tévézés legalja: Indul az Ibiza Shore

2009-ben az MTV tévé történelmet írt, ugyanis megalkották minden idők legostobább, legirritálóbb és egy szóval szar műsorát, az átlagnál barnább és jóval, de jóval kisebb agyi kapacitású emberek életét bemutató Jersey Shore műsorra tűzésével.

A szocialista propagandafilmeknél is butítóbb tévéműsor azonban sajnálatos módon hatalmas siker lett, a benne szereplő torzszülöttek pedig saját márkákkal álltak elő, brandek lettek. 2012-ben valamiféle deus ex machina következtében törölték a programot, de a kár már megtörtént, számtalan országban elkészült a saját változata a koncepciónak, például az angolok, lengyelek, mexikóiak és spanyolok is úgy érezték, hogy országuk több évszázados kultúrája megérett a pusztulásra.

Most azonban az elektronikus zene egyik kegyhelyét, Ibizát vették célba, az MTV ugyanis bejelentette, hogy a spanyol és mexikói műsor szereplői néhány olasz és brazil vendég keretében a fehér szigetre költöznek egy vadonatúj műsor kedvéért.

“Nagyon izgatottak vagyunk hogy bejelenthetjük, a Shore programsorozat újabb mérföldkőhöz érkezett. Ibiza a világ egyik legcsodásabb ikonikus nyári ulticélja, mi pedig boldogak vagyunk, hogy oda küldhetjük a csapatunkat.” – áll a közleményben.

Az egyetlen mázli, hogy a produkció augusztusban kezdődik, így a kigyúrt, szoláriumra égett ecsetfejű papucsállatkák csak egy kis időre zavarják meg a bulizókat és főként a szezon vége után élik majd szánalmas kis életüket a gyönyörű spanyol szigeten.