Ibiza napi 10 euróból ketaministák és imák között? Lássuk!

Ibiza napi 10 euróból ketaministák és imák között? Lássuk!

Nincs a Földön olyan hely, amit hasonlítani lehetne Ibizához. Ha esetleg úgy döntesz, hogy egy egész szezont kint töltenél a Fehér szigeten, akkor számíts a következőkre.

  1. Túlélés napi 10 euróból

Ibiza nem a legolcsóbb hely, és legtöbbször olyan emberek látogatják, akik nagy lábon élnek (legalábbis megengedhetik maguknak), de ezt sajnos nem mindenki teheti meg, főleg akkor, ha egy egész szezont kint tartózkodik az ember. Hamar megtanulod, hogyan jöjj ki napi 10 euróból, ami ráadásul gyorsan el is fogy. A helyzet azonban nem ennyire rossz – mégiscsak egy idillikus partiparadicsomban vagy. A sarkon vásárolt 2 eurós szendvics pont elég ahhoz, hogy túléld az egészet.

  1. A ketamin csapat

Zombiszerű emberek, akik próbálnak eligazodni a partiszigeten. Hát, mindenki próbál a saját módján szórakozni.

  1. Az Amnesia Terrace mágikusan őrült napfelkeltéje

Lehet az Amnesia nyitóbulija, lehet egy Marco Carola szett a Music On-on, vagy akárcsak az első zenei utazásod a legendás Sven Papával – az első bulid az Amnesia Terrace-on csodálatos lesz, ahogy a napsugarak beköszönnek az ablakokon.

cocoon-terrace-day_zpsfpoichd0

  1. A szégyenséta egy újabb szintje azaz te jó Isten!

Képzeld el a helyzetet: 10 órán át táncoltál, a szád szárazabb mint a Sahara, fényes nappal van, 30 fokos hőség van és vasárnap egy spanyol szigeten, szóval taxit találni sem a legegyszerűbb. Így hát készülj fel egy szégyensétára. Remélhetőleg a barátaid támogatnak téged ebben, ha pedig nem, akkor csak reménykedhetsz egy isteni beavatkozásban.

  1. Boat party élmények

Persze semmi sem fogható egy igazi ibizai bulihoz, de a dolgok egy ibizai boat partyn elég hedonistává tudnak válni. Amint a hajó elindul, az ember képes minden szabályt maga mögött hagyni, és azok nem is térnek vissza egészen addig, amíg ki nem köttök a hajóval. Utána gondolkozol csak, hogy mi a fene is történt?

bp-fun_zpsgaw5mzgc

  1. Egy részeges fürdőzés a tengerben

Valószínűleg elkerülhetetlen, hogy egy “csendes” éjszaka után hazafelé kullogsz, a tenger pedig pár méterre van tőled, a golden retriever agyad a következőket súgja: ússz! Rengeteg szandál, mobil és nyaklánc tűnt már el így, és még sokkal rosszabb. Érezd jól magad, de légy óvatos, ne ess a többi ember hibájába!

  1. Túlélni egy estét 3 óra alvással

Általában a reggeli órákig fogsz bulizni, rendszeresen, majd aztán végezned kell a napi teendőidet, ami azt jelenti, hogy fel kell áldoznod pár óra alvást ennek érdekében. Végül is Ibizán vagyunk – kinek van szüksége alvásra? Az szezon csak röpke 5 hónapig tart – próbálj meg megélni minden szép pillanatot!

  1. A szeptemberi naplementék és napfelkelték

Ha eddig még nem láttad a lenyűgöző ibizai naplementéket, akkor életed egyik legszebb élménye vár rád. A szeptemberi naplementék azonban a szezon végét is jelentik, ami azt is jelenti, hogy túlélted a megpróbáltatást. Talán emiatt is tűnik másnak ez a naplemente, hiszen emlékeztet az utazás végére.

sunset_zpsxkdurabj

(Pulse)