Guy Gerber visszatér Ibizára a Rumors-szal

Guy Gerber visszatér Ibizára a Rumors-szal

Guy Gerber bejelentette, hogy idén nyáron is visszatér figyelemre méltó zenei utazásával, a Rumors-szal Ibizára. Megtartva az underground szcéna esszenciáját és ott folytatva, ahol múltkor abbahagyta, májustól minden héten rezidensként lesz jelen a sziget klubéletében.

Menedéket keresve az elektronikus zene kiárusítása és elkorcsosodása elől létrehozta saját márkáját, a Rumors-t, ahol végre nem nagy nevekkel akarja megfogni a közönséget, hanem a minőségi zenével. Annak ellenére, hogy elég erős zenei politikát követ, vagyis semmiféle line-up, számlista, vagy fellépési idő nincs előre bejelentve, mégis hatalmas sikernek bizonyult, vagyis bebizonyította, hogy még mindig a zene a legfontosabb érték.

Mennyire tudod egyáltalán élvezni a zenét, ha egy line-up elképesztően nagyszabású? Túl feltüzelt. Nem is tudod hirtelen, ki játszik épp. A Rumors esetében még csak nem is látod a DJ-t. Olyasmit akartam, ami nyitva áll akárki számára, de nem mindenkinek. Csak azoknak, akik megértik.” – mondta a Billboard-nak adott interjújában az erőfeszítéseiről.

Az izraeli lemezlovas tavaly mutatta be nemzetközileg is a buliját olyan rendezvényeken, mint a Winter Music Conference, vagy a BPM Festival. Azóta kiadóként több kislemezt is piacra dobtak, például Seth Troxler Evangelion című munkája, idén pedig már két éves a mozgalom, így biztosak lehetünk benne, hogy rengeteg új névvel és meglepetéssel készül majd, de persze erről egyelőre még pletykákat sem lehet tudni.

A Rumors május 24-től október 4-ig veszi majd át a rezidensi pozíciót a Beachouse Ibiza épületében. A fellépőkről és a programok időbeosztásáról pedig idén sem árul el semmit egészen a buli kezdete előtti pár óráig. Érdemes lesz így egész nyáron követni a Rumors, vagy Guy Gerber oldalát, hiszen lehet, hogy elhintenek majd nyomokat, vagy elindítanak pletykákat arról, hogy mégis mire lehet majd számítani.

https://www.facebook.com/guygerbersrumors
https://www.facebook.com/guygerber