DJ Sneak otthagyja a Sankeyst

DJ Sneak otthagyja a Sankeyst

Az ibizai szórakozóhely nem indítja túl fényesen az idei szezont, még alig indultak be a programok, de máris elvesztették az egyik legnépszerűbb lemezlovasukat, Sneaket. A pletykák után hivatalos Facebook oldalán tette közzé, hogy mostantól nem hajlandó a klubbal együtt dolgozni sem Ibizán, sem máshol a világon.

Saját bevallása szerint döntésének oka a programok ritkasága és a kevés alaptőke volt, vagyis nem tartja túl profinak a szervezést. Ő azonban már csak hab a tortán, előtte egy nappal már két állandó fellépő is távozott a helyről.

Hey You All ~ The Rumours are around that I’m NOT taking any gigs at Sankey’s event are TRUE! ~ the Decision was made…

Posted by DJ Sneak on Friday, 10 April 2015

A zenészek felmondása akkor kezdett futótűzként terjedni, mikor a klub Facebook oldalán posztolták, hogy kirúgták a rezdisenst, Darius Syrossiant. Úgy látszik, ez a döntés nem volt a legkedvezőbb az ibizai éjszaka egyik alappillérének, hiszen a szakma összetart, sorra hagyják ott a Sankeyst.

Arról egyelőre semmi hír, hogy kikkel helyettesítik majd a már megszokott fellépőket, vagy hogy mások is felmondanak-e, de a napokban biztos bővebb információkat hoznak nyilvánosságra a témában.