Carl Cox Music is Revolution – az első nevek

Carl Cox Music is Revolution – az első nevek

A brit techno ászának ibizai bulisorozata, a Music is Evolution minden kedden elfoglalja a Space Ibiza tánctermeit idén júliustól egészen szeptemberig. Most pedig végre bejelentették az első négy hét fellépőinek listáját, és a mesterhez hűen a műfaj legnagyobbjait szedték össze.

A július hetediki nyitó bulin fellép Cox mellett Adam Beyer és Ida Engberg, akik egy b2b-vel lepik meg a közönséget, a teraszon pedig UMEK, ENER és Javi Row.

A második héten Joseph Capriati vendégeskedik a nagyszínpadon, Eats Everything, Yousef, David Glass és egy egyelőre be nem jelentett fellépő pedig a további helyszíneket veszik kézbe.

CarlCox_PP

A legnagyobbnak eddig július 21. ígérkezik, amikor Marco Carola csatlakozik Cox-hoz, valamint fellép még a DC10 állandó lemezlovasa, Cassy, de a teraszon lesz Nic Fanciulli, Alan Fitzpatrick és Catz ’N’ Dogz szett is.

Cox születésnapját is a Space-ben ünnepli 28-án, amikor a klub királynője, Nicole Moudebar kíséri őt. Ha valaki látta már őket együtt, az tudja, hogy kihagyhatatlan, de csatlakozik még Guti, Cristian Varela, Jon Rundell és Joe Brunning is.

Ez ráadásul még csak az első hónap listája, szeptemberig még a techno és house legfontosabb alakjai vendégeskednek majd Cox állandó rendezvényein, szóval érdemes továbbra is figyelni az esemény Facebook oldalát

https://www.facebook.com/Carl.Cox.at.Space.Ibiza