Bejelentették a Radio 1 Weekend ibizai fellépőit

Bejelentették a Radio 1 Weekend ibizai fellépőit

Az angol elektronikus zenei csatorna, a Radio 1 már húsz éve rendez minden nyáron egy felejthetetlen hétvégi bulit Ibizán. A Radio 1 Weekend nevű program minden évben az egyik legnagyobb eseményének számít a fehér szigeten, ilyenkor egy hétvége erejéig pár ezer látogatóval megnő a bulizók száma. Mégis mi ez a nagy felhajtás egyetlen program körül, amikor Ibiza tele van jobbnál jobb bulikkal?

A Radio 1 Weekend idén lesz húsz éves, ami azt jelenti, hogy július 31 és augusztus 2 között Pete Tong, Annie Mac és Danny Howard rengeteg különleges sztárvendég kíséretében fog egy őrült tombolást tető alá hozni. Minden évben a pénteki napon egy ingyenes bulit csapnak, ez most az Ushuaia nevű szórakozóhelyen lesz, szombaton  pedig ugyanitt egy különleges Creamfields Ibiza Party veszi kezdetét.

Igaz, hogy ez az ibizai nyár legzsúfoltabb és legdrágább hétvégéje, de ennek is meg van az oka, ugyanis totál megéri. A BBC eseménye mellett az összes nagy klub és szórakozóhely promóterei ekkorra teszik a legnagyobb fellépőiket, hogy becsábítsák a szigetre érkező tömeget. Ilyenkor van Ibiza a csúcspontján, amikor igazán érdemes a szigeten tartózkodni.

A pénteki ingyenes nyitóbulit Annie Mac fogja vezetni és fellép majd Calvin Harris és Disclosure is. A szombati programot egy négy órás műsor indítja Danny Howard-tól, aki a napfényes San Antonio partjáról jelentkezik majd Rudimental és Duke Dumont kíséretében. Közben az Ushuaia egész komplexumát elfoglalja majd a Creamfields fesztivál, ahol többek között tiszteletét teszi a Prodigy, Above & Beyond, Hannah Wants, Pendulum, MK, Steve Angello, Deetron, Sigma, Wilkinson, Modestep, Afrojack és DJ Sneak is. Erre 80 euróba kerül a belépő, de jobb sietni, ugyanis pár nap alatt szinte az összes elfogyott.

Mindeközben a tavalyi Cream Radio 1 program helyszínéül szolgáló Privilege is bejelentette, hogy bár idén kiszorultak az őrületből, azért készülnek valami különlegességgel ők is a hétvégére.

A záróbuli vasárnap lesz az Ibiza Rocks-ban, ahol Pete Tong lesz a műsorvezető és fellép a Faithless valamint Kölsch is, az egészet pedig természetesen élőben közvetíti a BBC rádiója.