Átköltözik a Space-be a FUSE Ibiza

Átköltözik a Space-be a FUSE Ibiza

A FUSE London nevű angol bulisorozat szervezői bejelentették, hogy idén nyáron is tőlük lesz hangos Ibiza, ugyanis három olyan bulit szerveznek a fehér szigetre, amitől garantáltan felrobban a táncparkett.

Ebben egyelőre semmi meglepő nincs, hiszen ez így van már lassan 7 éve, a londoni srácok nyáron pár napra mindig átveszik a Sankeys irányítását. Idén azonban első ízben nem ott, hanem a Space Ibiza Sunset és Covered Terrace nevű részlegén számíthat a közönség komoly szórakoztatásra, ahol a Funktion One berendezések megküzdhetnek a bérleti díjért a basszus orientált, lecsupaszított, dübörgő house és techno egyveleggel. Természetesen a már megszokott rezidensek idén is tiszteletüket teszik, név szerint Enzo Siragusa, Seb Zito, Rich NxT és Rossko, de rajtuk kívül komoly sztárvendégekre is lehet számítani.

Az előző évekhez képest a FUSE inkább a minőségre hajt és nem a mennyiségre, így idén csak három bulit vállaltak be, de cserébe az a három őrületes és emlékezetes lesz minden szempontból.

A szezont június 2-án nyitják meg, majd szintén júniusban, 23-án jön a második buli, a nyárzáróra pedig szeptember 29-én kerül majd sor. A kevés dátum miatt sem kell szomorkodni, ugyanis ha az első kettő jól sikerül, biztos, hogy szeptemberig még lehet majd látni a FUSE csapatát Ibizán.