Amnesia nyitóbuli line-up

Amnesia nyitóbuli line-up

Már a nyakunkon van a nyár, így lassan Ibiza legmenőbb klubjai is éledezni kezdenek, hogy őszig még egy percre se álljanak le. Mind közül pedig talán az Amnesia a bulisziget legdögösebb árucikke, aminek most végre kitűzték az idei szezont megnyitó bulijának dátumát, és hozzá egyből a line-upot is. A tavaly óta várt pillanat pedig május 30-án jön el, a legnagyobb fellépő pedig nem más, mint Maceo Plex. A választás nem véletlen, a legutóbbi két évben ő gondoskodott a zárónapokról, ahol egyszerűen felrobbant a tömeg.

Azonban ne rohanjunk ennyire előre, Maceo előtt lesz még jó pár húzónév az este folyamán, Apollonia, Betoko, Eats Everything, George FitzGerald, Guy Gerber, Hot Since 82, Mar T, Richy Ahmed, és a két rezidens, Les Schmitz, valamint Caal Smile gondoskodnak majd arról, hogy az első ibizai este idén is felejthetetlen élmény maradjon mindenkinek.

Egyelőre early-bird áron lehet hozzájutni a jegyekhez, szóval ha valaki el szeretne menni, most érdemes kedvezményesen 40 euróért bevásárolni, amíg lehet.

http://www.ibiza-spotlight.com/shop/tickets/cart.php?lang=en

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing

10599712_10153130741368917_8113341833682950019_n

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing