9 dolog, amit megtapasztalsz első ibizai nyaradon

9 dolog, amit megtapasztalsz első ibizai nyaradon

[dropcap size=small]N[/dropcap]incs még egy olyan hely a Földön, mint Ibiza, és semmi sem fogható egy teljes, ott töltött nyárhoz. Amikor először keveredsz oda, akkor van jó pár dolog, amit meg kell tapasztalnod, mire ráérzel az igazi ízére. Ezeken keresztül viszont életed legemlékezetesebb és legcsodálatosabb idejét fogod ott tölteni.

#1 Napi 10 euróból élni

Attól, hogy körülötted mindenki nagy lábon él, szórja a pénzt, még nem jelenti azt, hogy te is megteheted. Hamar meg fogod tanulni, hogy napi 10 eurónál több nem jut majd neked. Ez viszont nem olyan borzalmas, ha a paradicsomban vagy, a kéteurós szendvicsek a sarki boltból bőven elegek lesznek.

#2 A ketamin zombik

Zombiként kóválygó, nyakukban kanalat lógató ketamin zabálók próbálnak tájékozódni és haladni az utcán. Mindenki úgy szórakozik, ahogy neki jól esik, de azért vigyázz, nehogy te is így menj egyszer haza.

#3 A mágikus varázslata a napfelkeltének, ha az Amnesia teraszáról nézed

Mindegy, hogy épp a Cocoon keretében Sven Väth szettjén vagy, vagy pont Marco Carola zenél, amikor először látod meg az ablakokon át a napfelkeltét, az valami hihetetlen élmény. Ha még sosem buliztál reggelig, akkor eleinte fura lesz, de ha megszokod, akkor csodálatos.

cocoon-terrace-day_zpsfpoichd0

#4 A szégyen új mélységeit ismered meg

Képzeld el, hogy tíz órát táncoltál, a szád ki van száradva, tűz a nap, úgy érzed, már nem is vagy önmagad. Taxit fogni ilyenkor lehetetlen. Hazafelé a szégyen teljesen új mélységeit fogod megismerni. Ha szerencséd van, akkor a barátaiddal osztozol ebben, ha viszont egyedül vagy, akkor valami isteni közbeavatkozásért fohászkodsz.

#5 A hajós bulik káosza

Alapból sehol nem lehet úgy bulizni, mint Ibizán, de ha ezt még megspékelik a nyílt vízzel is, akkor tényleg elszabadul a pokol. Megszűnik minden szabály, és addig nem is lesznek érvényben, amíg ki nem kötöttetek újra. Valószínűleg utána azon fogod törni az agyad, hogy mi is történhetett ott, de az a legegyszerűbb, hogy inkább bemész egy klubba és folytatod.

bp-fun_zpsgaw5mzgc

#6 Részeg fürdés a tengerben

Egy-egy lazább este után részegen hazaérsz és eszedbe jut, hogy ott van a tenger tőled pár méterre. Ilyenkor egy dolog jut eszedbe, irány úszni! Ne csodálkozz, ha másnap nem találod a telefonod, pénztárcád, gyűrűd, nyakláncod, tele van ilyenekkel a tenger Ibizán. Szórakozz, érezd jól magad, de vigyázz, nehogy erősítsd a negatív statisztikákat!

#7 Napi három óra alvás

Folyton reggelig fogsz bulizni, utána pedig feltehetően dolgoznod kell napközben, vagyis a kettő között alig lesz időd aludni. Ez Ibiza, itt nem kell aludni. A nyár itt csak öt rövid hónap, minden percét magunkba kell szívni.

sunset_zpsxkdurabj

#8 Szeptemberi napfelkelték és naplementék

Az ibizai nap mindig gyönyörű, deszeptemberben olyan lélegzetelállító, mint soha máskor. Persze ebben benne van minden buli közben látott napfelkelte és a tudat is, hogy nemsokára haza kell menned. Ne aggódj, azért van még pár ilyen élmény hátra addig, plusz jövőre is vár téged a sziget.

#9 Csodás barátokat találsz

Sokaknak az itt megismert barátok egy idő után többet jelentenek az otthoniaknál is. Ez valószínűleg a közösen átélt élmények miatt van, meg persze mindenkit megváltoztat az ibizai káosz. Itt egy életre szóló barátságokat köthetsz, és már biztos leszel benne, hogy jövőre is itt a helyed.

(Pulse)