14 kihagyhatatlan ibizai buli nyárra

14 kihagyhatatlan ibizai buli nyárra

Egy újabb felejthetetlennek ígérkező ibizai nyár küszöbén a túláradó bulitengerek tömegében átnyálaztuk nektek a felhozatalt és kiválogattuk azt a 14 eseményt, amire a leginkább érdemes elmenni idén, ha a fehér szigeten jártok.

Cocoon Ibiza

Hol: Amnesia

Vezér: Sven Väth és Ricardo Villalobos

Mikor: Minden hétfő este

Miért: A Cocoon már nagyon régen kivívta az underground elektronikus zene rajongóinak tiszteletét és imádatát, így aki minőségi és különleges zenére vágyik, az ide jár. A két vezér pedig a műfaj és a szakma legelismertebb tagjai már évtizedek óta, a line-up pedig idén is bővelkedik legendákban és forró újdonságokban egyaránt. A középpontban pedig ezúttal is a zene lesz, az előadók hosszabb szettekre kapnak teret, így igazán megmutathatják mit tudnak, a hajnali teraszos bulik pedig teljesen elrugaszkodnak a valóságtól.

Melyik napot ajánljuk: A nyitóbuli egyértelműen hatalmas lesz, hiszen fellép Dixon és Scuba is, de egy újabb hármas b2b szett lehetősége Ricardo Villalobos, Seth Troxler és Craig Richards közreműködésével, közben pedig egy Papa Sven bulival a nagyteremben egyértelmű, hogy augusztus 10 lesz a legnagyobb.

Car Cox Music Is Revolution – The Next Phase

Hol: Space

Vezér: Carl Cox

Mikor: Minden kedden

Miért: Már tizennegyedik alkalommal tér vissza Cox rendezvénye Ibizára, így a kedd este gyakorlatilag egybefonódott a nevével. A legenda minden alkalommal műsorvezető és fellépő is egyben, mellette pedig számos sztárvendég képviselteti magát a régi és új arcok közül egyaránt. Ami a legfontosabb Cox számára, hogy mindenki jól érezze magát, ami működik is, hiszen minden alkalommal zsúfolásig megtelik a Space.

Melyik napot ajánljuk: Carola és Cox közös szettjei évről évre egyre jobbak, míg a terasz Alan Fitzpatrick, catz n dogz és Nic Fanciulli kezelésében tökéletes helyen lesz, így a július 21-i buli az, ami kihagyhatatlan.

Circoloco

Hol: DC-10

Vezér: Egy rakás nagy név, akik képviselik az underground szcénát.

Mikor: Minden hétfőn.

Miért: Ha még nem ismered közelről a Circoloco hétfő délutánonként induló bulijait a fesztiválokat megszégyenítő line-uppal és a mindent szabad mentalitással, akkor mindenképp nézz el legalább egyszer. A teljes fellépő lista még nincs bejelentve, de olyan nevek fordulnak meg itt évről évre, mint Seth Troxler, Jamie Jones, vagy Black Coffee. Ahhoz pedig nincs fogható, mikor a teraszról nézed a napfelkeltét Kerri Chandler komoly szettjére.

Melyik napot ajánljuk: A teljes line-up még nincs bejelentve, de a nyitó este mindig őrületes, idén például Apollonia, Ellen Allien, Tale Of Us, Jamie Jones, Cassady és még sok más lép fel, így érdemes ezzel kezdeni.

VIVa Warriors

Hol: Sankeys

Vezér: Steve Lawler

Mikor: Minden vasárnap

Miért: Húsz évnyi tapasztalattal a háta mögött Lawler az ibizai szettek mestere, így nem csoda, hogy vasárnapi klubestje is egy folyamatosan fejlődő sikersztori. Idén régi barátokkal, kiadóvezérekkel és néhány igazi old school arccal egészül majd ki, mint Pete Tong, Groove Armada, vagy Derrick Carter, de persze a feltörekvő fiatalság is teret kap majd. A csodálatos technó dallamok és a Sankeys hangtechnikája egy nagyszerűen működő páros, így nem meglepő, hogy rendszeresen tele vannak a bulik.

Melyik napot ajánljuk: KiNK  zenél majd a LAB részlegen, míg Steve és Jimmy Edgar a Basement-ben, így egyértelmű, hogy július 19 a csúcspont.

 HYTE

Hol: Amnesia

Vezér: Loco Dice és a HYTE csapat

Miért: Mert ez az idei év egyik legjobban várt debütáló bulisorozata, ami azt ígéri, hogy megmozgatja az egész Amnesia világát a techno és tech-house legnagyobb neveivel. Loco Dice pedig szintén egy olyan legenda, akit a sziget tett naggyá, így biztos jó kezekben van nála a rendezvény, ráadásul a HYTE sikeresen csinál bulikat rendszeresen New York, Amszterdam és Berlin városában is, szóval már bizonyítottak.

Melyik napot ajánljunk: A napi bontás még várat magára, így itt nem tudunk kiemelni egy alkalmat sem, de Loco Dice, Maceo Plex és Chris Liebing biztosan ott lesznek, ami már önmagában elég egy felejthetetlen estéhez.

https://www.youtube.com/watch?v=7XWweUTzp4g

Music On

Hol: Amnesia

Vezér: Marco Carola

Mikor: minden pénteken

Miért: Idén negyedjére tér vissza Ibizára Carola bulija, ami a komoly techno fanatikusok kedvence lett, ami nem is csoda, hiszen egy olyan ember vezeti, aki a hosszú és intelligens szettjeiről híres, míg a közönség színes és nemzetközi.

Melyik napot ajánljuk: Carola és Cox szettjei a Space-ben legendásak, de az Amnesia terasza olyan lehetőséget nyújt számukra, mint egy másik hely sem, így az augusztus 7-i bulijuk kötelező.

Tribal Sessions

Hol: Sankeys

Vezér: David Vincent és a Sankeys csapat

Mikor: Minden kedden

Miért: Ez egy olyan este, ahol tényleg a zenéé a főszerep, míg a Sankeys egyértelműen a legelőrelátóbb klub Ibizán, ha a jövő house és techno zenéjéről van szó. Plusz beszereztek egy új Pioneer hangrendszert is aminek köszönhetően nem csak a közönség, de a DJ-k kedvence is a hely. A Tribal pedig egy olyan techno szörnyeteg, ami a műfaj legnagyobbjait látja idén is vendégül, de Len Faki, DVS1, Robert Hood és Mr G mellett még maga Snoop Dogg is tiszteletét teszi majd egy este erejéig.

Melyik napot ajánljuk: Minden este tartogat majd valami különlegeset, de az augusztus 25-i buli Len Faki, Robert Hood, Argy és SIS közreműködésével minden technórajongó vágyát kielégíti.

ENTER.

Hol: Space

Vezér: Richie Hawtin

Mikor: minden csütörtökön

Miért: A Richie Hawtin vezette bulisorozat büszke arra, hogy nem csupán egy újabb színes és vidám party Ibiza széles kínálatában, de egyben egy olyan különleges és utánozhatatlan esemény, amilyen tényleg nincs még egy. Az agyzsibbasztóan ütős szettek, a hangtechnika és a sziget egyetlen sake bárja gondoskodik arról, hogy mindenki jól érezze magát.

Melyik estét ajánljuk: Az idei line-up még nincs bejelentve, de a tavalyiak közül szinte biztos, hogy Sven Väth, Tale Of Us és Maceo Plex idén is csatlakozik majd Hawtin bulijához.

Together + Defected In The House

Hol: Amnesia

Vezér: A Together és a Defected csapata

Mikor: minden kedden

Miért: Nem nehéz kitalálni, miért az egyik legsikeresebb sorozat, hiszen minden alkalommal a legnagyobb előadók töltik meg a nagytermet, mint Chase & Status, Rudimental, Pendulum vagy Andy C, akik a többi helyhez képest egy kicsit több basszussal készülnek. Közben pedig a teraszon a legjobb house előadók kényeztetik a közönséget, mint Pete Tong, vagy Julio Bashmore.

Melyik napot ajánljuk: Szeptember 15-én a teraszon Groove Armada, M.A.N.D.Y. és DJ T lesz, míg a nagyteremben Example, DJ Wire, Sub Focus, Pendulum és Mistajam.

The Zoo Project

Hol: Benimussa Park

Vezér: A Zoo csapat

Mikor: minden szombaton

Miért: Semmire nem hasonlít, ami a szigeten zajlik, így a Zoo egy igazi gyöngyszem. A szabadtéri helyszínnek köszönhetően délutántól reggelig a legszínvonalasabb művészek játékára rophatod kedvenc nyári kosztümödben, a legnagyobb szabadság érzete mellett.

Melyik napot ajánljuk: A teljes line-up itt sincs meg, de június 20-án fellép majd Hunee, valamint Maribou State, Joy Orbison és Margaret Dygas is.

Paradise

Hol: DC-10

Vezér: Jamie Jones

Mikor: minden szerdán

Miért: 2012-es debütálása óta a kemény house zene egyik legígéretesebb eseménye a szigeten olyan fellépőkkel, mint Marco Carola, Steve Lawler, vagy Loco Dice és akkor még nem is beszéltünk a Hot Creations révén bekerült rezidensekről.

Melyik napot ajánljuk: Egyelőre nem tudni, kiket szerveztek le, de minden este különleges, de ha lehet, akkor nézzetek el a Paradise-ra, amikor mindkét termet megnyitják.

Glitterbox

Hol: Space

Vezér: A Defected csapat

Mikor: minden pénteken

Miért: Szintén egy új dolog, a Glitterbox tavaly debütált és egyből nagyon sikeres lett. Nagyravágyás nélkül a legjobb house, disco és elektronikus zenék szólalnak meg itt, a line-up pedig a Defected sok éves tapasztalatának köszönhetően a múlt és jelen legnagyobb alakjaival csábítja a közönséget.

Melyik napot ajánljuk: The Norseman buliját nem érdemes kihagyni, ő szeptember 11-én lép majd fel, kíséretként pedig The2Bears, Lovebirds és még sok más érkezik.

https://www.youtube.com/watch?v=8Uw2W4-JD8w

Kehakuma/Elrow

Hol: Space

Vezér: a Space csapata és Elrow

Mikor: minden szombaton

Miért: Mert valójában ez két buli egyszerre egy helyszínen, ami kihagyhatatlan lehetőség. Kehekuma a teraszon, Elrow a a Discoteca részlegen. Az előbbi egy előregondolkodó underground tech-house buli, míg az utóbbi a különleges látványvilágával nyújt extrákat. Ez a kombináció pedig annyira utánozhatatlan, annyira Ibiza, hogy muszáj legalább egyszer átélni.

Melyik napot ajánljuk: Line-up még nincs, de az Elrow vendégeként érkezik Seth Troxler, Paco Osuna, Art Department, Joris Voorn, Groove Armada, míg a Kehakuma Josh Wink és  Steve Bug mixeitől lesz hangos.

Solomun +1

Hol: Pacha

Vezér: Solomun

Mikor: minden vasárnap

Miért: Talán a legletisztultabb bulisorozat a szigeten, hiszen egy underground DJ és egy sztárvendég közös zenéléséről szól. A Diynamic vezérének funkys játéka tökéletes egy hosszú zenei utazáshoz, a különleges vendégek pedig legalább ugyanannyi időt és figyelmet kapnak, mint ő, ráadásul a műfaj legnagyobbjait hívja meg mindig.

Melyik napot ajánljuk: Szeptember 20, Papa Sven b2b Solomun, többet mondanunk sem kell.

(Pulse)