(x) Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

SanFranciscoBeat,  ahogy azt tőle az elmúlt években már megszoktuk, rendszeresen hallat magáról a DJ pulton kívül is produceri  illetve filmes munkáival. Az utolsó videós munkája,  a RoadMovie óta, több mint másfél év telt el, de ez az időszak nem telt tétlenül, hiszen  máris itt az új videoklip, melynek rendezéséért és zenéjéért is ő a felelős. A magyar techno szcéna egyik kiemelkedő alakjának új szerzeménye, “NIGHTFALL”  a napokban  került fel a YouTubera,  egy a tőle már megszokott sajátos képi világgal és mondanivalóval. A klip érdekessége, hogy a kora ősszel leforgatott nyersanyag az utómunkának köszönhetően, nem megszokott képi világot tár elénk, és hangulatában sötét, fakó világba kalauzol minket.

A vizuális élményt erősen  lüktető, dinamikus basszusok, feszes de még is könnyed dallamos zene teszi teljessé. Az üzenet csupán annyi, hogy minden nagy döntés nehéz,  de olykor a hosszas tanakodás és végeláthatatlan keresés a célhoz vezet.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik valami újat keresnek, akik szeretnek együtt élni a képi élménnyel és közben élvezik a minőségi elektronikus zenét.

www.facebook.com/sanfranciscobeat
www.soundcloud.com/profile25
www.mixclooud.com/sanfranciscobeat