(x) RRE JÖSSZ?

Szeretnénk meginvitálni Titeket arra a hiánypótló összművészeti eseményre, amit január 31-én, szombaton rendezünk meg a Jurányi Közösségi Inkubátorházban található E8 Laborban.

Az R első alkalommal jelentkezik azzal a céllal, hogy egy olyan hazai MŰ-gyűjteményt hozzunk egy fedél alá és tárjunk az érdeklődők elé, mely a hazai kortárs alkotók legaktuálisabb műveitől, a hobbiművészek fiókba veszett alkotásáiig mindent megmutat, amit látni, hallani és tudni érdemes a fiatal kortárs magyar alkotókról.

A kiállítás a II. emeleti E8 Laborban és a ház folyosóin lesz megtekinthető. Az E8 Laborban interaktív anyagokat láthattok, a folyosókon és a ház egyéb pontjain klasszikusabb , statikusabb alkotásokat, illetve performanszokat és divatbemutatókat tekinthettek meg. Mindezt kiegészítve az E8 Laborban 22:00-kor kezdetét veszi egy audiovizuális-interdiszciplinális élmény.

10 fős szervezőcsapatunk mind a kulturális és kreatív szcénában mozog, több művészeti projektben volt már lehetőségünk részt venni, de most valami újat szeretnénk létrehozni azáltal, hogy egy olyan témával foglalkozunk, ami igazán érdekel minket: a ma alkotásai egy közösségi térbeállítva, határok és határtalanság peremén egyensúlyozva.

R_muri_banner

Időpont: 2015. január 31. – február 1. (szombat-vasárnap)
Helyszín: E8 Labor (Jurányi Közösségi Inkubátorház: 1027 Budapest, Jurányi u. 1–3.)
A hangulatot az Úri Muri egyestés kitelepülése fokozza.

További információkat, valamint a folyamatosan bővülő line up-ot és alkotói listát megtaláljátok:
az R Facebook oldalán:
https://www.facebook.com/pages/Rre-j%C3%B6ssz/1038990586126425
az esemény oldalán:
https://www.facebook.com/events/885718938139636/
Illetve további kérdések esetén az e8lab.r@gmail.com címen.