(x) PRLMNT & HI!FLY pres. BUTCH & ADAM PORT

A tavaly decemberi, Hot Since 82 nevével fémjelzett születésnapi parti után január 23-án újra összefog a PRLMNT és a HI!FLY. Ezúttal rögtön két nemzetközi fellépőt üdvözölhetünk majd a dj pultban.

Egyikük BUTCH (DJ / Producer), aki legutóbb három éve lépett fel budapesti klubesten, akkor szintén a HI!FLY vendégszeretetét élvezte – nem kicsit! A sajátos humoráról is ismert producer/dj hosszú ideje második helyen áll a Resident Advisor “all time charted artists” listáján, Maceo Plex mögött – bár az első helyen is tanyázott jódarabon. Ugyanezen portálon 2014-ben egy elsőséget is bezsebelt, hiszen a C. Vogt-tal közös The Infamous c. trackjének Robytek vs Shield re-editje került fel a dj-k toplistáira a legtöbbször. A közelmúltból még érdemes megemlíteni kollaborációját Ricardo Villalobos-szal: ButRic néven közös EP-t adtak ki két őrült track-kel, melyek teljesen megosztották a dj társadalmat és a közönséget. Sebastian Hohberggel közös, különleges zenéinek nemrég új labelt alapított Otherside Music néven. Budapesti fellépése után pár héttel jelenik meg a Watergate mixsorozatának 18-as darabja, melyet ő készített el.

Adam Port két éven belül harmadik alkalommal vendégeskedik Hi!Fly klubesten, fellépésének apropója ezúttal a Hi!Fly x Keinemusik klubsorozat második állomása. A sort Rampa nyitotta még novemberben, ugye emlékeztek? Legújabb megjelenése a KEINEMUSIK Workparty Five-on szereplő, Stereo MC’s-zel közös Place, mely a legjobb fogadtatást és chart helyezést kapta az EP zenéi közül. Az utóbbi időben olyan gyöngyszemeket szállított nekünk, mint a Here Is Why-jal közös Our Fate EP, rajta a melodikus, közönségkedvenc Tonight-tal. Nagy durranása volt még az utóbbi időben a Cocoon-on megjelent Black Noise, amit Kink és &ME is remixelt, valamint a Keinemusik 024 – Shifter EP. Budapesti fellépése előtt a kiadó teljes legénységével először veszik be a mexikói Playa Del Carment, ahol Till Von Sein-nal kiegészülve szállítják a Keinemusik hangzást.

A szokásoknak megfelelően a le- és felvezetést a Hi!Fly rezidensek, azaz Yvel & Tristan, Sobek, James Grow és PALMFooD adják. Az este során valószínűsíthetően felcsendülnek majd a csapat új kiadója, a Hi!Fly Music első megjelenései.

Kedvezményes, limitált elővétel : 2000 Ft
Standard, limitált elővétel : 2500 Ft
Limitált helyszíni belépő : 3000 Ft

https://www.facebook.com/events/1694043974155253/