(X) Freedom & Love /Makida & BPM & Side Winder from Serbia/

Sok emberrel beszélgettünk és sokan mondták milyen jó volt régen amikor több szabadtéri helyszín volt, és milyen jó lenne ha ismét változatosabbak lennénk ezen a téren. Nos nekünk is álmunk volt ez és minő szerencse összehozott minket a sors Sződliget egyik lakójával és zöld utat kaptunk erre a bulira. Ismét Dunaparton lehetünk együtt és a régi idők emlékére Budapesttől távolabb élvezhetjük a szabadság érzését.

Ki ne ismerné a Sideform nevét? Nos a híres szerb psyprogressive páros, Milos Modrinic és Nikola Peric egy másik formációja a Makida. Ez a project a kicsit gyorsabb, lendületesebb psytrance stílust képviseli.

A BPM Aleksandar Lazarevic (1988) és Gradimir Kedzic (1989) közös psytrance projectje. A 2 fiatal 2007-ben alapította ezt a formációt. Önmaguk csak Powerfull night psychedelic music-nak nevezik zenéjüket melyek lendületesek ugyanakkor tele vannak dallamokkal.

Side Winder: Aleksandar Lazarevic önálló tipikusan szerb progressive produkciója. Zyce és Flegma felfedezettje aki immár az Ovnimoons records gyermeke.Akik szeretik a szerb stílust biztosan közel áll majd zenéje hozzájuk.

Belépő:
éjfélig: 2500Ft
éjfél után: 3000Ft

Facebook esemény: fb.com/events/982197501898955

Line up:
MAKIDA live act (24/7, Transcape) Serbia (Facebook / Soundcloud)
BPM live act /Geomagnetic records/ Serbia (Facebook / Soundcloud)
SIDE WINDER /(Ovnimoon Rec // J00F Rec/ Serbia (Facebook)
Toge (Orion club, Y-Production)
Botond (Y-Production)
QY (Progsession crew)
Görgö (BMMS records)
Tiaen (Fractal fm)