Vigyázat! Egy férfit letartóztattak meth-es energiaital árusításáért

Egy férfit letartóztattak meth-es energiaital árusításááért

Madison, Nyugat-Virginia

Egy Boone-megyei 72 éves lakost, Jasper June-t letartóztatta a mai napon a rendőrség, mivel házilag előállított energiaitalokat árult, méghozzá metamfetaminnal felturbózva.

A Boone megyei rendőrség rajtaütött a férfi 200 négyzetméteres faházán (a bátyja telkén lakik, egy faházban), ahol a férfit egy szál pelenkában találták meg, egy arab pornómagazin kíséretében.

A rendőrség 25 darab 2 literes üveget foglalt le, amelyek mind pozitívak voltak metamfetaminra a tesztek során.

June akkor lett gyanús, mikor 4 üveggel adott el főiskolás lányoknak az energiaitalból, akik órákkal később belső vérzéssel kerültek kórházba. A szülők értesítették a rendőrséget.

Egy rövid részlet June rendőrségi vallomásából:

“Ez ártalmatlan energiaital, akárcsak a Monster vagy a Rockstar. Nincs benne meth. Csak limonádé, koffein, cukor, és néhány csepp gázolaj. Istenre esküszöm, én nem tettem bele meth-et.”

A vásárlók 20 dollárért kaphattak egy üveggel az italból. Egy használó a következőt mondta el:

“Teljesen sokkolt, hogy Jasper drogot tett az italokba. Nem tudtam róla. Csak azt tudtam, hogy a cucc működött, és segített fennmaradni néhány napig. Jobban, mint bármelyik Monster.

Néhány órával az első után June megismételte a vallomását:

“Oké, valóban tettem bele egy kis meth-et, hogy függővé tegyem a vásárlóimat, hogy azok visszajöjjenek. Tudom, hogy mind ellenem fognak vallani, így azt is hadd mondjam el, hogy minden egyes üvegbe bele is hugyoztam.”

June gyermeki élet veszélyeztetésének vádjával is szembe kell nézzen a megmérgezett lányok miatt.