VÉGRE! Kamu DJ-k paradicsoma

Új technológiát vet be a nyilván minimum tortazabálók által vezetett holland dizájn cég, a Yalp. A Fono névre hallgató szörnyszülött a következőt „tudja”:

Áram nem kell a fenének sem, sőt az egész nyitja egy okostelefon. Így már vizionálhatjuk is az új, táncoló árnyékmestereket, amint egy zsír új, két éves előfizuval megáldott, 4G-s mobilra verik a nyálukat egy egyébként szuper rendezvényen. És még azt is elmondhatják majd magukról (szuper posztokkal megspékelve), hogy ők bizony már lemezlovasok.

Lehetne ezt szabadtéri DJ pultnak titulálni? Mindenképpen, hiszen napelem üzemeli a következő generációnak leendő új játékszerét. Nyilvánvalóan még nagyon kevés DJ él világszerte, hamarosan azonban a WC-s néni is pultba állhat, és ha neki nem megy, a klubtulaj is simán levezényli az estét. Csodálatos.

Egyetlen jó hír talán, hogy nincs „ütemre igazítás” gomb (nyilván majd applikációban letölthető lesz), sőt, még EQ se… És hogy a sor teljes legyen a szuper cég, (csak tönkremegy) erre is megoldást talált, méghozzá az automatikus szinkronizálás formájában. Loop, delay, scratch, crush, no meg az elmaradhatatlan filter az, amikkel színesíthetjük szettjeinket.

Egészségetekre.