Vége az Ikea egyeduralmának a bakelitek tárolásában

[dropcap size=small]H[/dropcap]osszú évekig a svéd Ikea volt a legjobb hely azok számára, akik vásárolni akartak valami szép és praktikus tárolóhelyet bakelitgyűjteményük számára. Mindez most megváltozik, ugyanis egy új megoldás véget vethet a cég egyeduralmának a területen.

Praktikus megoldás bakelitek tárolására nem nagyon van, eddig egyedül az Ikea termékei elégítették ki az igényeket e téren, azonban sajnos elég drágán. Ez a kínálatbeli hiány feltűnt egy amerikai cégnek is, ezért a Godar Furniture pénzgyűjtő kampányba kezdett a Kickstarteren ötletük megvalósításáért. A termék a Grow nevet kapta, és egy olyan modult takar, ami a legideálisabb bakelitek tárolására.

Mindegyik 12 darabban érkezne házhoz, és számtalan különböző módon lehetne összeszerelni, hogy a legmegfelelőbben illeszkedjen a lakáshoz, ahova kerül. Ezen belül minden egység összesen 70 album tárolására alkalmas, de ha nem vagy annyira oda értük, akkor tarthatsz benne könyveket, ruhákat, de akár bort is. A lényeg, hogy a Grow teljesen egyéni és személyre szabott tárolási egység, amit mindenki maga variálhat.

Egyelőre azonban ez sem olcsó, minden egyes önálló egység 125 dollárba kerül, amit valamivel olcsóbban kaphatsz meg, ha támogatod a projektet a Kickstarteren. További infókért, megrendelésért, vagy támogatásért nézd meg a Grow oldalát.

https://www.kickstarter.com/projects/306095760/grow?ref=video