Újra támad a nappali bulizás: Cinematiné – Day & Night

A The Debut és a Cinema Hall közös kezdeményezéseként 2013-ban jött létre a budapesti elektronikus zenei élet egyik legkúlabb színfoltja, a nappali szórakozást nyújtó Cinematiné. Azóta öt sikeres eseményes én hivatalos afteren van túl a lelkes közönség, olyan világsztár fellépőkre rophatták, mint például Nick Curly, Matthias Tanzmann, Davide Squillace, Audiofly, Marco Faraone, Blond:Ish, Guti, Mendo, Martin Buttrich, Mr. Camminando, Livio & Roby, vagy Robert Dietz.

A Cinematiné segítségével hazánkban is elterjedt az a sztenderd, ami külföldön már régóta jellemző a bulik világára és nem reggelekbe nyúló szettekkel, hanem napsütéses kezdéssel és emberi időben véget érő rendezvényekkel várják a közönséget, de ha valakinek mindez nem lenne elég és szeretnének egy klasszikus szeánsz keretében a felkelő nap sugara mellett is mozogni egyet, azok a Track Terrace hivatalos afterein ezt is megtehetik.

A hatodik Cinematiné bulira augusztus nyolcadikán kerül sor és ezúttal is elképesztően impozáns a line-up. Ismét a nappali „mozizás” mellett kardoskodik Martin Buttrich, aki egyedi hangzásával a budapesti fellépés mellett idén nyáron is bejárja Ibiza legrangosabb bulijait, többek között az Enter. Richie Hawtin-tól, a Kehekuma/Elrow és a La Familia hangos a szettjeitől. Csatlakozik hozzá az ázsiai klubélet kialakulásában vezető szerepet játszó angol acid house és techno úttörő Lee Burridge, aki éppen egy amerikai turnéról érkezik vissza Európába. Jön a német SIS, akit egyedi house zenéjéről ismer az elektronikus zenei világ, de itt lesz az olasz származású ibizai titán, Tuccillo is.

A nemzetközi arcok mellett itt lesznek természetesen a Cinematiné elengedhetetlen magyar hangjai, vagyis a The  Debut és a Badgirls DJ-i is. A buli augusztus nyolcadikán lesz délután egytől és körülbelül tizenegyig tart, a helyszín pedig ezúttal is a Kopaszi-gát közelébe költözött, megújult Cafe Del Rio. Ezt követően a Rákóczi híd budai hídfőjénél található Track Terrace látja vendégül az afterre vágyakozókat.

A jegyeket elővételben már 3000 forintért meg lehet váltani, ha 15:00-ig odaérsz, időkorlát nélküli jegy 3500-ba kerül, a helyszínen pedig 4000-ért lehet bejutni.

https://www.facebook.com/events/1454272614869267/

www.fb.com/cinemahall

www.fb.com/thedebutbandhungary

www.fb.com/badgirlsofficial

www.instagram.com/debutarcok

www.instagram.com/cinemahallbudapest