Újra lehúzás az éjszakában, ezúttal DJ Rush buliján!

Ahogyan megtippeltük, botrány lett a Rush buli kapcsán.

Előző cikkeink a témával kapcsolatban:

http://www.partynews.hu/partyhirek/botrany-lesz-a-rush-m47-buli-kapcsan/

http://www.partynews.hu/partyhirek/meglepo-megis-lesz-helyszini-jegyertekesites-dj-rush-bulijara/


18:30: A nap híre. Örömujjongásban törünk ki (de tényleg), hogy a szervezők voltak olyan kedvesek, és mindenkinek szóltak, akit kifizettek rendesen, hogy kommunikálják is ezt le közönségük felé. Kirobbanó öröm ez bizony 2015-ben, hogy egy nemzetközi rendezvényt tető alá hozó gárda kifizeti a meghívott művészeket. Mindazonáltal reméljük, ezúttal már hinni is lehet a szervezőknek, és mindenki maradéktalanul megkapja a neki járó tiszteletdíjat. Jelen állapot szerint ez még mindig NEM történt meg. Pozitív azonban, hogy a szervező szervezőtársa, aki nem is szervező (?) felkeresett minket, miszerint a kora esti órákban információval lát minket, és egyben elhatárolódott a rendezvénnyel kapcsolatos történésektől. Mivel továbbra sem hajlandó senki érdemleges információval (és dokumentumokkal) szolgálni, próbálunk találgatni. A helyszínen tartózkodó klubberek, akik a szervezőkhöz közel állnak, elmondták: Rush megkapta a fellépő díját, a probléma mindösszesen abból állt, hogy mindezt forintban adták át. Ahogyan cikkünk elején is olvasható, ez továbbra is tisztázatlan kérdés, de amennyiben ez így volt, akkor ebben a kérdéskörben nem is kell tovább maszatolnunk. Kifizették, vagy kifogják? Helyes, ez volt a jó döntés. A téma mindenesetre továbbra is érdekes, az event most is tele van butábbnál butább hozzászólásokkal. Előfordul ilyen más szervezőkkel is sajnos, ez egy ilyen szakma – példának okáért. Nos, kedves hozzászólók, nem, ez nem ilyen szakma, s ez a fajta sztájl egyértelműen lejáratja minden formában a hazai szcéna minden képviselőjét. 1995-ben még működhetett az efféle zsúr, 2015-ben azonban NE szervezzen olyan csapat ekkora volumenű rendezvényt, főleg ne azok, akiknek annyi pénze nincs, hogy gyalog hazamenjen. Mit sem változtat ezen tények tekintetében az, hogy az a pár 100 klubber jól érezte magát, vagy hogy teljes egészében pozitív volt a szervezők hozzáállása, és mennyire jó srácok. Igen, nyilván a sok ingyen jegy megteszi hatását, de mi még mindig szarul érezzük magunkat. Cikkünk ezzel zár, amennyiben új fejlemények történnek értesítünk Benneteket.

10:03: Újabb fejlemények a Rush buli kapcsán. Az imént újra előkerült Gábor, aki továbbra is fújja az igazát. Az elmondottak szerint butaságokat írunk és mindenki ki lett fizetve. Kár, hogy erről csak a művészek nem tudnak. Mindenesetre az ígéret szerint dokumentumok állnak rendelkezésre, miszerint előre fizetett, és sokat. A lehetőség adott az ügy tisztázása érdekében, ami csak és kizárólag egy megoldás lehet: a Magyarországra látogató és hazai művészek egyaránt megkapták tiszteletdíjukat. Ez információnk szerint egyelőre nem történt meg.

23:00: Kicsit más oldalról megközelítve. Szinte bizonyos, hogy Gáborék nem mérték fel az esetleges lehetőségeket/következményeket. Minden bizonnyal a jó szándék, a techno szeretete vezette őket arra, hogy ekkora fába vágják a fejszéjüket. A kezdeti botorkálás mellett óriási pozitívum, hogy megpróbálták, az már semmiképpen, ahogy azt tették. Az, hogy mekkora kárt okoztak ismét egyesek a Magyarországról kialakított képpel kapcsolatban, az majd csak a későbbiekben derül ki. A DJ Rush managementjét ellátó Kne’deep egyelőre nem kommentálta a történteket, de holnapra közleményt ígértek az ügyben. Mindeközben pedig meg vannak botránkozva, hogyan fordulhat ilyen elő, és máris fontolgatják a jogi lehetőségeket. A szervezők, bár eddig sem fogadtak el tanácsot, most akkor tennék a legjobban, és ezúttal a szcénával, a zeneszeretők és művészek felé tiszteletből, hogy felveszik az érintett ügynökséggekkel a kapcsolatot, és tisztázzák a félreértéseket. Az, hogy kifizetésre kerülnek-e a lemezlovasok? Nos, a szakmában munkálkodók egyöntetű információja szerint egész héten pénzért házaltak a szervező srácok. Ezért sokan, ahogyan pl. mi is, előre kértük el a tiszteletdíjunkat. Aki nem így tett, az most hosszú sorokba tömörülve fogadják újra a nagy igazságot: a magyar betegséget csak magyar emberek tudják leküzdeni, ezért tisztelettel kérjük az APOCALYPTO Radio vezetőit/szervezőket, hogy legalább annyival javítsanak hazájuk és saját maguk renoméján, hogy a manageri körökkel felveszik a kapcsolatot, és legalább egyszer profi hozzáállást sugallnak.

10451118_10153230943123885_6401260623170335056_n

21:48: A rendezvény VIP részében szórakozó olvasóink több levelet is küldtek a szerkesztőségünkbe. Ezen információk alapján a szervezők gyorsan elhagyták a helyszínt, amikor biztosnak látszott a csúfos kudarc. Úgy gondoljuk, hogyha valaki ekkora volumenű rendezvénybe vágja a fejszéjét, akkor nem habzó szájjal hívogatja a sajtó képviselőit, hanem megfelelő információval látja el a sok 100 csalódott klubbert, partnert és mindenkit, aki kicsit is segédkezett a rendezvény lebonyolításában.

21:40: A szervezők információnk szerint nem csak a lemezlovasoknak tartoznak. Bővebben hamarosan.

21:37: Telefonon elértük a rendezvény főszervezőjét, aki kérdésünkre elmondta: sajnos nem tudták kitermelni a rendezvénnyel kapcsolatos költségeket. Azonban a lemezlovasok útidíját és szállását rendben kifizették. “Sajnáljuk a történteket” – tette még hozzá, nyilvánvalóan amatőr szervező. A nagy tervekkel induló sorozat eddig is érezhetően anyagi és egyéb problémákkal küzdött, most pedig sajnos beigazolódni látszanak sejtéseink. Szerkesztőségünk egyöntetű véleménye szerint a lehúzás jelen esetben teljesen jogos megfogalmazás, hiszen negatív érzésekkel távozik a klubber, a DJ/művész, a pultos, a WC-s néni és mindenki, aki kicsit is hitt az egészben. Az általános tapasztalatok alapján (http://www1.partynews.hu/partyhirek/Elmarad-a-Fun-Fesztival,-2000-berletes-sorsa-bizonytalan.html) soha semmilyen következménnyel nem jár egy ilyenfajta viselkedés vagy koncepció. Egy ekkora rendezvény megvalósításához nem elegendő a leendő jegybevételre apellálni, márpedig itt semmi másról nem volt szó, mint hogy okos játékkal tömködve a lyukat álljon meg relevánsan a rendezvény. Nem így lett.

21:00: Úgy néz ki, DJ Rush sem lett kifizetve, tudtuk meg egy informátortól. A művész managementjét keressük, amint tudunk érdemi információkkal szolgálni, jelentkezünk.

20:00: Eddigi információnk szerint Marco Remus-t nem fizették ki. A művésszel felvettük a kapcsolatot, hamarosan információkkal szolgálunk a körülményekről. Cikkünk folyamatosan frissül.

10393922_937336056284908_7806061175453815540_n

Keressük az érdekelteket, akinek infója van, ossza meg velünk: info@partynews.hu