Újabb részletek Bassnectar és Tom Morello közös projektjéről

Az amerikai producer, Bassnectar végre elárult pár részletet a legendás metál banda, a Rage Against The Machine gitárosának, Tom Morellonak a közreműködésével készülő új projektjéről.

A Rolling Stone magazinnak adott egyik interjújában árulta el, hogy a rocksztár különböző elektronikus zenei producereket kért meg arra, hogy írjanak neki olyan zenéket, amiket ő utána eljátszhat élőben egy “szuper, perverz, megmagyarázhatatlan, mocskos, mutáns gitárszerű hangszeres dologgal.

“Felháborítóan csak annyit mondtam neki, hogy akarok csinálni egy Rage Against The Machine dalt vele ha lehet, de nem akarom, hogy az jusson róla az emberek eszébe, hogy ez egy remix. Azt akarom, hogy úgy szóljon, mint egy hurrikán kibaszott tölcsére. A jó hír pedig az, hogy elkészült ez a dal, és nagyon gyilkos.” – nyilatkozta a közreműködésről Bassnectar.

Big Boi, Chino Moreno, Matt Schultz és a Pussy Riot is részese lesz Morello különleges projektjének énekesként, de Skrillex és a Knife Party neve is felmerült, mint lehetséges közreműködők, mikor a gitáros azt nyilatkozta róluk, hogy ők a mai kor igazi metálosai.

(Pulse)