Több ember túladagolása miatt hamar lefújták az ausztrál hajóbulit

Vasárnap délután az ausztráliai Gold Coast-nál egy buli igen hamar véget ért, ugyanis több embernél GHB túladagolás tünetei léptek fel, és két ember kórházi ápolásra is szorult.

A vicc az, hogy ez már a második alkalom, hogy a buli mögött álló szervezőcsapat, a “Dirty Funken Beats” bejelenti, hogy több embert kórházba kellett szállítani felelősségtelen drogfogyasztás miatt. Ráadásul zsinórban.

Az előző bulijuk ugyanis áprilisban volt, Good Friday néven futott – ekkor végül 6 embert szállítottak kórházba, ebből 1 kómába esett, egy pedig, ahogy az ápolók fogalmaztak, “egy más tudatállapotban” volt. A mostani bulin végül “csak” két ember szenvedett súlyosabb túladagolástól.

A Queenslandi ápoló, Patrick Berry elmondta, hogy “nem tudni, hogy pontosan mennyit vettek be, ezért elég nehéz információt mondani”, illetve az is problémát okozott, hogy “a két beteg sajnos nem tud beszélni”.

Az eset után persze a DFB vezetője, Christian Avant rögtön levédte magát és a céget Facebookon, miszerint “Zéró toleranciát hirdetünk a drogoknak a posztjainkban, flyereken, és a jegyeken”, és biztosított mindenkit, hogy folytatják a buliszervezéseket.

A fricska a dologban, hogy a Good Friday plakátján az volt olvasható,  miszerint a látogatók olyan bulira számíthatnak, hogy “nem marad rajtuk nadrág sem”.

(deephouseamsterdam)