Tíz oknál fogva: mindenki kedvenc „Zabigyereke” újra Budapesten!

Március 21-én ismét hazánkba látogat az effekt fenomén James Zabiela, hogy újra elkápráztasson minket őrült szettjével, és hogy ismét oszlasson azon a tévhiten, miszerint a budai oldali partiélet halott, az esemény ugyanis a Club Play-ben kerül megrendezésre!

Lássunk tíz indokot, amiért érdemes lehet a budai játszó-house-ba látogatni.

1. Aligha akad olyan az országban, akinek be kellene mutatni James-t, hiszen hazánkban is óriási népszerűségnek örvend egészen a karriere kezdete óta. Minden magyarországi fellépése eddig zseniális volt, sokan a legnagyobb mesterként tartják számon.

2. Már a 2000-es évek legelején megismerhette a világ a nevét, miután megnyerte a Bedroom Bedlam DJ 2001 versenyt.

3. A siker után rögtön Sasha ügynökségénél kötött ki! Ezek után sorban jöttek a mixfelkérések és sorozatok (Renaissance, Resident Advisor, Mixmag, számtalan Kiss100 mix) illetve a produceri munkák is, melyek közül Nekünk nagy kedvencünk a mai napig a 2005-ös Robophobia.

4. James-t igazán nehéz bekategorizálni, talán ezért is szeretik oly sokan, hiszen mindenki megkapja a kedvenc stílusát a szettjei alatt.

5. Eklektikus szettjei alatt teljes a megőrülés, hiszen house, techno, electro, breaks, és acid is kerül mindig a hullámfürtű szelekciójába.

6. Mostanában még Aphex Twin is megszólal a szettjei alatt! Persze senki ne gondoljon nagy katyvaszra, ezt a rengeteg stílust mesterien ötvözi az angol fiatalember egy szép egésszé, és az effekteket sem sajnálja használni, és itt persze ne egy flanger tekergetésre gondoljatok! 😉

7. Külön öröm, hogy az itthon még kevésbé ismert, de Angliában már egyre ismertebb és elismertebb magyar producer, Peter M. Lawrence munkásságának is ő adott egy nagyobb löketet, amikor előkerült egy videó, amin Peter egy régebbi zenéjét pakolja több ezer embernek, azok pedig megőrülnek érte!

Ezt a számot Peter még Zebra Beatz néven készítette, videó pedig itt:
https://www.youtube.com/watch?v=wNJrQPKgkS0

8. A Sasha, John Digweed, James Zabiela városligeti buli.

9. Képzettsége minden képzeletet felülmúl, nem véletlenül aggattak már rá rengeteg technikával kapcsolatos jelzőt. Most is (nem) tizenhat lemezjátszóról fog pörgetni

10. Mert egyszerűen kötelező! Akit az elmúlt 10 évben, évente több alkalommal hívnak az országba, azt higgyétek el mindenkinek hallania kell, legalább egyszer!

+1: Szeret minket!

zabi

Száz szónak is egy a vége: szombatra készüljön mindenki, óriás zabálás lesz!

Ha pedig játszani szeretnétek, velünk azt is megtehetitek! A Facebook posztot megosztók között 2 db PÁROS belépőt sorsolunk ki!

Ide bökj: https://www.facebook.com/hu.partynews/posts/828154170565216

Ide menj: https://www.facebook.com/events/400747506717083/