Tippek a professzionális partizáshoz – 1. rész

Minden zenei stílusnak megvan az „alvilági” kódja, szlengje, és viselkedési normája. Megpróbáltuk összegyűjteni azokat a főbb pontokat, amiket nem árt, ha mindenki jól ismer, ha az éjszakai élet egyik kiskirályává szeretne válni.

#1 Vannak azok a bizonyos tárgyak, amiket mindig, MINDIG magunkkal kell, hogy vigyünk. Ezerszer elmondjuk, hogy legközelebb otthon hagyjuk őket, és persze mindezt függetlenül attól, hogy mennyi időre megyünk el. Tehát: napszemüveg, óvszer, smink cucc, rágógumi, bérlet/jegy. Ha esetleg egy ismeretlen helyen találnád magad egy átbulizott éjszaka után, akkor valószínűleg valamit rosszul csináltál (vagy otthon hagytál).

#2 Mindig vigyél magaddal valami kabátot vagy fölsőt. Soha nem lehet tudni, mikor jön egy hidegebb levegő, inkább egy kis pluszköltség a ruhatárnál, mint egy kemény megfázás. Ráadásul nőknek nem ajánlott prostituáltnak kinézni az utcán. Ejnye. Akik már egy kicsit fejlettebbek vagy ismertebbek az éjszakai életben, azok talán a pluszköltséget is elkerülhetik azzal, hogy a DJ pultba rakják cuccaikat, sorban állás nélkül. Level up!

bc51fc7099b6cfa4660a24eb41c7a2c7

#3 Nem érdemes nagy táskát magaddal vinned. A tánctéren nincs elég hely ahhoz, hogy gond nélkül tudj bulizni egy ilyen táskával. Első pontunkban felsoroltuk a szükséges tárgyakat, ehhez adj hozzá egy gyújtót, és máris kész a kis túlélőcsomagod. Minden más dolog otthon marad. A mindenféle rosszat, és egyben varázslatos dolgot hordozó hátitáskás rosszfiúknak is el kellene hagyniuk ezt a szokást, és nem a ’90-es évekbeli divatot követni. Így nem férnek el melletted, de a kamu Louis Vuitton táskák sem jobbak.

#4 Ne dohányozz a nemdohányzó helyeken! Igen, tudjuk, elég irritáló az ilyen, ráadásul még utálni is fognak érte. Ha mégsem bírod ki cigi nélkül, akkor használd ki a lehetőséget és menj ki a dohányzó részre, és kezdeményezz egy beszélgetést egy potenciális párjelölttel, persze csak ha szingli vagy, és hasonlóan büdös a leheleted.

#5 Ne pisild le a WC ülőkét! Ha férfiként akarsz pisilni, akkor hajtsd fel azt, és légy tekintettel másokra – te sem szeretnél más pisijében tocsogni, vagy egyszerűen csak ülj le.

(Thump)