The Italian Job

Nap, tenger és elektronikus zene, mi kell még? Az Adriai-tenger partján THE ITALIAN JOB néven kerül megrendezésre augusztus 8-10-ig az ITALIAN JOB elnevezésű rendezvény. Techno, Minimál, Dub, Breaks, House és sorolhatnánk még a felsorakozó stílusokat. Igazi csemegének ígérkezik az alig pár száz kilométerre lévő party.

Petrcane nevű horvát falu ad otthont AZ ITALIAN JOB rendezvénynek augusztus 8-10-ig. Nemzetközi hírességekben nem lesz hiány, mégis merőben eltér a LINE-UP a már megszokott kliséktől. A szervezők kínosan ügyeltek arra, hogy a felhozatal nemzetközi legyen mégis lehetőség jusson a feltörekvő generációnak is. Olyan jól csengő nevek mint PACO OSUNA vagy JOY KITIKONTI mellett érkeznek lemezlovasok Olaszországból, USA-ból, Spanyolországból.

A hely szépsége vitán felüli. Szervezők ígérete szerint miközben erősen tapossuk az ütemekre a forró homokban koktélt szürcsölhetünk, vagy a tucatnyi pihenőhely egyikében hűsölhetünk. Természetesen a már megszokott showk sem maradhatnak el (Laser, Visual stb.)

A helyszínt minden irányból a tenger övezi, így egy kisebb elektronikus zenei szigetre csöppenhetünk be. Lesz még partyhajókázás 12 euroért, és minden ami csak kell egy igazi jó bulizáshoz.
A belépő ára 65 euro 3 napra. További információk és interjúk hamarosan.
Mi kíváncsian várjuk.