Szemelvények Seth Troxler-től

Seth Troxler azon “öreg” DJ-k közé tartozik, akik rutinjuk révén, és az alapján, hogy mit tettek le az asztalra, nyíltan mernek beszélni akár olyan dolgokról is, amelyekről más kevésbé, vagy egyáltalán nem.

A közelmúltban készült interjúiból válogattuk össze az érdekesebb, aktuális témákat.

STroxler

Az underground zenékről, mozgalomról:

“Jelenleg robbanásszerűen nő az elektronikus zenét kedvelők száma, és eljöhet a második rave kultúra születése, de ma már semmi sem lehet underground. Hogyan is lehetne, hisz a mai közösségi hálók és média miatt semmi sem maradhat underground.”

A DC-10-ről:

“A DC-10-nél egy családhoz tartozom. Egyszerűen imádom. A legjobb klub egész Ibizán. Azokkal zenélhetek, akikkel igazán szeretek, és nagyon jó koncertidőket kaphatok. Igaz, hogy náluk nem vagy annyira megfizetve. De kit érdekel? Van, ami nem a pénzről szól.”

Saját zenéjéről:

“Jelenleg is elég kilét-zenét játszom, de ugyanúgy kapom az ívet, hogy “na az újabb kommersz DJ, aki nyomatja a vokálos house felvételeket”.  Hát, már elnézést, de én baromira nem azt a zenét játszom.”

A drogokról:

“A drogkultúra és az elektronikus zenék világa igenis kapcsolódnak egymáshoz, úgyhogy úgy gondolom, hogy nekünk, akik az egész éjszakai életet promotáljuk, külön felelősségünk felhívni az emberek figyelmét kultúránk lehetséges veszélyeire.”

“Emlékszem, néhány éve rengeteg embert vesztettünk el a ketaminnak köszönhetően. Az embereknek fingjuk nem volt, hogy hol vannak épp, úgyhogy a koncertjeiden volt egy teli klubnyi zombid.”