Szabad a bejárás a berlini Berghainba!

A külföldi nagyobb oldalak már üdvözölték a napokban kiadott hivatalos sajtóközleményt, mely szerint a berlini Berghain klub azonnali hatállyal megszüntette szigorú és diszkriminatív portaszolgálatát.

A biztonsági szolgálat “feje” Sven Marquardt csalódottan vette tudomásul a tényt, amit hétfőn közöltek vele egy 72 órás maratoni szolgálat után a klub tulajai, miközben a feltoronyosult tömeg az ajtó előtt várakozott ezekben a hideg és cudar reggeli órákban is. “Ezentúl mindenkinek meg szeretnénk adni a lehetőséget arra, hogy klubunkban szórakozhasson! Fel szeretnénk számolni a diszkriminatív üzletpolitikánkat, mely eddig a szórakozóhelyünket jellemezte.

Hétvégétől kezdve szabad a bejárás a Berghainba mindenki számára, hiába érkezik a közönség talpig fekete, vagy éppen latex öltözetben. A kamerák jelenlétét is engedélyezni fogjuk, hiszen jól jön az ingyen marketing mindenkinek, így hát nekünk is.

A Laboratory helységet, ami eddig bizarr erotikus tevékenységeknek adott otthont pedig átalakítjuk egy bisztróvá, ahol EDM-et hallgathat az eddig kiéheztetett közönségünk” – érvelt a klub tulaja. Berghain köszönjük, mi már meg is vásároltuk a repülőjegyünket a hétvégére, ugyanis a nyitóbulin ingyen vodka, Dave Seamen, Nick Warren és Dj Beauty várja a nagyérdeműt! Végre!