Sunset Festival – 18 dj – 2 helyszín

18 dj, 2 helyszínen az alsóörsi Dexionban 19-én! Fellépnek többek között: Dave Seaman, Anthony Pappa, Desyn Masiello, Hybrid és Jody Wisternoff.

A The Debut és Club Privé bemutatja:
‘Lépre csal a Jägermeister és a Billerbeck augusztus 19-én!

Ellenállhatatlan line up egy impozánsan felújított Balaton parti legendás klubban, egy mindent elsöprő hangulatú nyáréjszaka a világ is kis hazánk legelőremutatóbb és legnagyobb elektronikus zenei sztárjaival! 18 DJ, 2 helyszínen: ez vár rátok 2008 augusztus 19-én este az alsóörsi DEXION falai között!

Itt nem lesz egy másodpercnyi üresjárat sem, és minden egyes fellépő maximális garancia a felejthetetlen zenei élményre. A Sunset Fesztiválon pontosan azt kapod, amit elvársz. Hiányérzeted maximum energiából lehet pirkadatkor.

A nemzetközi élvonal legjelesebb képviselői jönnek el, olyanok, akik az évek során bebizonyították, hogy van értelme és létjogosultsága fenntartani a dance műfajt, akik időről időre képesek úgy megújulni, hogy közben irányt mutatnak az egész világon valamennyi szakmabelinek: az ausztrálból britté, majd világpolárrá vált Dave Seaman , az elképesztő zenei megoldásokkal folyton lenyűgözni képes Hybrid duó, a hatkezű démon, az SOS triumvirátusa: Desyn Masiello, Omid 16B, Demi, a fülbemászó dallamok magasiskolájával operáló fél Way Out West: Jody Wisternoff.

A hazai nagymesterek is komoly leckét adnak majd a modern elektronikus tánczene magasiskolájából. A régebbi és újabb generáció magyar táltosai nem fogják kímélni a lábakat és a lelkeket! Nem kisebb nevek adogatják majd a magaslabdákat, mint Garay, Pöli, Add2Basket, Stuart, Mattan, Inviove, Rocha, Skiztah és Inoise.
Készüljetek, mert közeleg a 2008-as nyár legnagyobb durranása, amire egyszerűen nem lehet nemet mondani!

A belépők 2500/3000 elővételes áron kaphatóak a kijelölt Retro Jeans üzletekben, illetve a helyszínen 3500 forintos áron.

Minden belépő mellé 5000 forintos Playboy Fashion vásárlási utalvány jár!’

Info: 06-20-965-63-93