Steve Angello megmentette egy kislány életét

Mostanában sajnos inkább negatív híreket lehet hallani, ha hírességekről van szó. Voltak botrányos megnyilvánulások, még olyan is akadt, aki más fajzásúaknak bélyegezte a melegeket.

Ebben a hangulatban rögtön felkapja az ember a fejét, ha valami nagyon pozitívat hallunk valamelyik ismertségről. Jelen esetben Steve Angello, a néhai Swedish House Maffia tagja (Axwell és Ingrosso társaságában) volt az, aki vagyonát arra használta, hogy egy kislány életét megmentse.

egIdxzf

A house producer kirakott egy képet az Instagramjára egy hangszóróról, amelyet nagyon kedvel. Ez alatt a poszt alatt kereste fel a zenészt a kislány édesapja egy kommentben, ahol megmutatta neki az adománygyűjtő kezdeményezést, amit a műtéthez szükséges összeg megteremtésére hoztak létre. Steve válaszolt, hogy rendben, meg fogja tekinteni. Néhány perccel később az apa kapott is egy 5.000 dolláros felajánlást. NÉVTELENÜL.

angello-donate

Persze az apa rögtön tudta, hogy ki volt a névtelen jótevő, és rögtön meg is köszönte a pénzt. Mivel rögtön a figyelem középpontjába kerültek Angello akciójának köszönhetően, már több, mint 20.000 dollár gyűlt össze, ami még annál is több, mint amennyi a műtét költsége.

Steve, sikerült visszaállítanod a hitet, miszerint az ember egyik fő mozgatórugója a szeretet – köszönjük neked innen is!

(Pulse)