StayFly Open Air w/ WOLF + LAMB & PILLOWTALK (live in concert) ● Track Terrace, Budapest

Az idén második éves szabadtéri szórakozóhely, a Track Terrace újabb ütős külföldi sztárfellépőkkel bővítette nyári felhozatalát. Ezúttal az amerikai Dance kultúra igazi finomságaira lehet számítani a StayFly nevű viszonylag új, de rendkívül sikeres és tapasztalt szervezőcsapat jóvoltából.

Június huszadikán érkezik hozzánk a Wolf + Lamb, mely a nevéhez hűen meglehetősen duális, ennél fogva mérhetetlenül érdekes és innovatív formáció, akik nem alkusznak meg a sztárságért, nem a trendeket figyelik, hanem szívből zenélnek. Az este másik kulcsfontosságú fellépése az először Budapestre látogató PillowTalk, egy klasszikus r’n’b elemekkel és disco ütemekkel dolgozó csapat, akik egy különleges élő fellépéssel készülnek. A két amerikai vendég nem idegen egymás számára sem, hiszen utóbbi zenéi gyakran a Wolf + Lamb kiadójánál jelennek meg, vagyis nem kizárt valamiféle közös zenélés sem az este folyamán.

Az este további részében pedig a StayFlytól már megszokott magyar lemezlovasok gondoskodnak majd a hangulatról, lesz itt Add2Basket, Alive, Holic és Christian Cardwell is. Ha pedig fülig érő mosolyt okozó house monstrumról van szó, akkor erre nincs jobb nyári rezidencia, mint a dunai légáramlatokkal és a Martin Audio hangrendszerrel egyedülálló Track Terrace. A belépő ára az első kétszáz online vásárlónak csak 2990 forint, utána és a helyszínen már 3990 forintba kerül a bejutás.

https://www.facebook.com/events/384456275089617/

http://www.ticketportal.hu/

https://www.facebook.com/stayflyrec?fref=nf

https://www.facebook.com/AliveStayFly?fref=nf

https://www.facebook.com/TrackTerrace?rf=493317947436489

https://www.facebook.com/Pillowtalkforever

https://www.facebook.com/Add2Basket

https://www.facebook.com/WolfLamb

https://www.facebook.com/christiancardwellmusic

https://www.facebook.com/OfficialHolic