(x) SOUND OF CREAM with ALY & FILA – The Other Shore Album Tour Budapest – 2015.02.13.

Aly&Fila- Az upliftingtrance királyai ismét hazánkban!

A Sound of Cream csapata igazi nagy dobással, az uplift műfaj legjobbjaival indítja az idei évet!

Az Aly Amr Fathalah és Fadi Wassef Naguib alkotta egyiptomi formáció különösen kedvelt a magyar trance közösség körében, akik 2011 és 2012 után, most a ‘’The Other Shore’’albumbemutató turné keretein belül érkeznek hazánkba. A különleges és védjegyükként szolgáló hangzásuknak köszönhetően a 90-es évek végétől együtt dolgozó duó mára már világhírnévre tett szert. A karrierjüket beindító zenéik mellett, olyan híres trackek szerzőinek mondhatják magukat, mint a ‘WeControl The Sunlight’, Perfect Love’, ‘Running Out of Time’, ‘MysteriesUnfold’.

2011-ben a ‘’We Control The Sunlight’’ nyerte el a ‘’Tune of the Year’’ címet:

A 2014-es év különösen jól sikerült a duónak, hiszen tavaly nyáron megjelent a turnénak is címet adó harmadik, ‘The OtherShore’ albumuk, amin olyan híres nevekkel dolgoztak együtt, mint FerryTayle, SueMclaren, Jaren és Aruna.

Az album egyik legkedveltebb dala:

A nagysikerű, ‘FutureSound of Egypt’-re keresztelt heti rádió show-juk, pedig az idén a 400. adással jelentkezik, amit szintén egy bulisorozat formájában ünnepelnek majd meg. Ezen a néven jegyzik az Armadához tartozó alkiadójukat is, ahol számos, A-listás előadó munkáit jelenttették már meg. A srácok neve folyamatosan előkelő helyen szerepel a különböző DJ-ket felsorakoztató listákon, a DJ Mag topjában pedig 2008 óta rendszeres résztvevők. Aly, aki egészségügyi okokból (óvnia kell a hallását) nem ülhet repülőre, a stúdió munkákban veszi ki részét, míg Fila (Fadi) emelett állandó fellépője a világ legnagyobb fesztiváljainak és legelőkelőbb klubjainak – februárban pedig a Sound of Creampartyjának.

A party tényleg igazi extrákat tartogat, hiszen az egyiptomi duó mellett, a Sound of Cream színpadán először, vendégül látjuk hazánk egyik legtehetségesebb, világszerte méltán elismert producerét, Adam Szabot is. Ádám ezúttal DJ-ként bizonyítja tudását.

Hallgasd meg Adam és Willem De Roo közös trackjét:

Tebron, Sound of Cream rezidense és a februári buli harmadik fellépője, szokásához híven ismét minőségi szettel készül elvarázsolni a közönséget. A három srác neve pedig biztosíték egy felejthetetlen éjszakához!

Helyszín :

PRLMNT
1066 Budapest, Terézkrt. 62.

Dátum:
2015.02.13.,péntek

Line-up:

Aly& Fila
Adam Szabo
Tebron

Jegyek:

Elővételben: 3000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
VIP: 5000 Ft

Asztalfoglaláshozírj a vip@soundofcream.com címre!

Online:
http://www.residentadvisor.net/event.aspx?672799
Standard advance: 9.5 EUR (+1 EUR fee)
VIP: 16.5 EUR (+2 EUR fee)

Offline:

Január 17-én a Trance Classics rendezvényen a room8-ben.

Január 19-től azAktRecordsban:
1066 Budapest, Ó utca 35
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 12h-19h Szombat: 12h-16h

Csatlakozz az eseményhez:
https://www.facebook.com/events/746730158738403/


További információk:
http://www.soundofcream.com/
http://www.alyandfila.com/
http://www.adamszabo.com/

2015_02_13_sound_of_cream_aly&fila_prlmnt_1280