Snoop Dogg mostantól fű házhozszállításból él másodállásban

Snoop Dogg annyira szeret füvezni, hogy sok év alatt kemény gengszterből békepárti rasztafárivá vedlette le magát. Talán senki nem imádja nála jobban és nyilvánosabban a kannabiszt és mindent, ami hozzá kapcsolódik. Most pedig úgy döntött, hogy ha már kezd legálissá válni a környezetében, akkor segít eljuttatni a legjobb anyagot másokhoz.

A rapper Casa Verda Capital nevű cége a fő befektetője az Ubu mintájára üzemelő, de csak orvosi marihuánát házhoz szállító cégnek, közel 10 millió dollárt invesztált a vállalkozásba. Az Eaze egyfajta közvetítő a termesztők és a gyógyszertárak, valamint orvosi füvet igénylő páciensek között. Jelenleg 35 amerikai nagyvárosban működik és tíz perc alatt házhoz viszik a megrendelt csomagot, de Snoop pénzének köszönhetően legalább ötven alkalmazottal bővül az állomány.

Természetesen a befektetés egyelőre korlátozott, hiszen nem minden államban legalizálták a füvet, de Kolorádóban annyira bejött az üzlet, hogy a kormány adó visszatérítést eszközöl polgárainak, annyi többlet jött be. Reméljük, Snoop cége egyszer hozzánk is eljut, aki viszont kint él, annak érdemes megnézni a honlapot, ha egy jó füstölésre vágyik.

https://www.eazeup.com/#/home