Room 8 Weekend 5

[divider]Dec. 12. (péntek) – Room 8 pres. Waxman, Gensi (Add2Basket) [/divider]

Belépő: 1000.- (lefogyasztható)

roomwaxman

Ok, itt az ideje, hogy végre lezárjuk “négyhetes nyitóbulinkat”, – melynek keretében öt külföldi dj lépett fel nálunk – és átadjuk a terepet a hazai lemezlovasoknak! December 12-én debütál a Room 8 dj pultjában Waxman, akit gyakran nevez a szakma Magyarország legjobb dj-jének. Hogy miért, azt minden bizonnyal nálunk is megmutatja majd. Játékát hihetetlen popérzékenység, lendületes, kalandozós, izgalmas szettek jellemzik, nem riad meg semmitől és néha 30 perc alatt jut el a New York-i diszkótól az acid house-ig úgy, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna. Kevés fellépést várunk annyira ebben az évben, mint az övét. Mellette a hely rezidense Gensi, vagyis Add2Basket pakolja majd a legjobb lemezeit.

[divider]Dec. 13. (szombat) – Room 8 pres. Klayman, Po:ti, Gensi (Add2Basket) [/divider]

Belépő: 1000.- (lefogyasztható)

roomklay

A hétvége második napján sem lesz hiány különlegességekben, ugyanis a Room 8 megtette azt, amit eddig valószínűleg még egy magyar klub sem. Meghívott egy Angliában élő magyar dj-t.

Fél éve ez a line-up talán még nem számított volna különlegesnek, mára viszont nagyot fordult a kocka, hiszen Budapest egyik leghitelesebb house dj-je néhány hónappal ezelőtt Londonba költözött. Mi viszont úgy döntöttünk, hazahozzuk Nektek Klaymant, hogy még egyszer együtt bulizhassatok vele és a barátaival. Kicsit gondolkodtunk, hogy a neve mögé odaírjuk-e a UK felségjelzést, (ez úgyis nagyon menő volt egykor itthon) de aztán elvetettük az ötletet.

Klayman mellett a Deepbeats egyik vezéregyénisége, a nemrég első külföldi fellépését is maga mögött tudó Po:ti és a hely rezidense, Gensi zenél majd.

https://www.facebook.com/pages/Klayman/294926560701346
https://soundcloud.com/klayman
https://www.facebook.com/poti.dj
https://soundcloud.com/zsolt_fenyvesi
https://soundcloud.com/vittorio-waxman
https://www.facebook.com/VittorioWaxman
https://www.facebook.com/Add2Basket
https://soundcloud.com/add2basket