Room 8 harmadik weekend

A Room 8 harmadik hétvégéjén még magasabbra tesszük az egyébként sem alacsonyan lévő lécet.

Úgy érezzük mindkét napot sikerült különlegessé tennünk: november 29-én szombaton a brit disco legendát, Ray Mang-et látjuk vendégül a Room 8-ben egy legalább háromórás szett erejéig. Az angol úriembert nem vádolhatjuk azzal, hogy divatból ugrott volna fel a discobandwagonra, hiszen első kiadványát keresve egészen 1996-ig kell visszamennünk az időben. Az elektronikus zene akkoriban a fénykorát élte, – elég ha csak a Massive Attack, Goldie, Dj Shadow, Sasháék vagy a detroiti vonalra tündöklésére gondolunk –, éppen ezért igen váratlanul érte a szakmát Ray Mang Number One című igazi disco muzsikája, ebből adódóan pedig óriási siker övezte.

A neves DJ azóta is az egyik legnépszerűbb disco DJ/producernek számít világszerte, nem véletlen, hogy spanjaival, a Glimmers duóval olyan hírességeknek készített remixet, mint Freddie Mercury, a Gorillaz, a Crazy P, vagy éppen Dimitri From Paris. Biztosak lehetünk benne, hogy szettje vérbő klasszikusokban, őrületesen forró friss zenékben, baleári ópuszokban és bugizós house bombákban egyaránt bővelkedni fog.

Ray Mang-nek egyik kedvenc magyar DJ-nk, a Debut oszlopos tagja, Jaffa Surfa, azaz Zee warmupol majd, aki amellett, hogy kiváló lemezlovas, a legsikeresebb magyar producerek egyike.

Ha viszont azt hittétek, hogy csak a szombati nap lesz izgalmas, akkor tévedtetek, ugyanis vittünk egy csavart a történetbe. Pénteken a két rezidensünk, Gensi és Bal 5000 fellépése mellett meghallgathatjuk, hogyan hat a Room 8 hangulata Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasára, Betára. Valami azt súgja nekünk, hogy ezúttal nem „romántechnós” oldalát fogja megmutatni és szettje tele lesz meglepetésekkel.

[divider]Room 8 – 3rd Weekend[/divider]

1502274_1439343106288220_8562463482618631891_o

Nov.28 (péntek) – Room 8 pres. Beta (Hairy), Gensi, Bal5000
Belépő: 1000.- (lefogyasztható)

Nov.29 (szombat) – Room 8 pres. Ray Mang (UK), Jaffa Surfa aka Zee
Belépő: 1200.- (
az info@room8.hu-re küldött előzetes regisztrációval éjfélig ingyenes a belépés)

Hely és cím: Budapest, 1061. Király u. 8 (Central Passage, a lépcső mellett)

CONNECT

http://soundcloud.com/ray-mang
https://www.facebook.com/pages/Ray-Mang/
https://www.facebook.com/jaffa.surfa.official
https://soundcloud.com/jaffaz
https://www.facebook.com/pages/Zvezda-Beta/365560546803439
https://soundcloud.com/zvezda
https://www.facebook.com/Add2Basket
https://soundcloud.com/add2basket
https://www.facebook.com/leradiobombe
https://soundcloud.com/bal5000