Richie Hawtin és az Allen & Heath közösen dolgoznak egy új technológián

A ’Play Differently, azaz Játssz másképp’ ki fogja terjeszteni a jelen elektronikus zenei előadók, producerek, és DJ-k kreativitását.

Az idei NAMM show egyik újabb váratlan bejelentése Richie Hawtintól származik, aki az Allen & Heath-szel, illetve annak anyacégével, az Audiotonix-szal új zenei hardveren dolgozik.

A kollaborációt egy sajtótájékoztatón jelentették be, amelyen Hawtin beszámolt az egyelőre elnevezés nélküli hangszer mintegy kétéves fejlesztési folyamatáról is; a hangszer úgy fest, hogy egy tágabb brand, a Play Differently első terméke lesz.

“A Play Differently víziója az, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek az egyediségre fókuszálnak és kibővítik a jelen elektronikus zenei előadók, producerek, és DJ-k kreativitását. Arra szeretnénk bátorítani és inspirálni az alkotókat, hogy JÁTSSZANAK máshogyan.” – mondta Hawtin.

Pillanatnyilag az egyetlen ízelítő, amit a fenti együttműködésből kaphattunk, mindössze egy fénykép, melyen néhány forgópotméter látszik, így feltételezhetjük, hogy valamiféle DJ-keverőről, kontrollerről, vagy ezekhez hasonló eszközről lehet szó. Hawtin több mint 15 éve az Allen & Heath eszközök úgynevezett jegyzett felhasználója és az elsők között volt, aki a cég keverőit illetően hangot adott MIDI csatlakozásra való igényének.

Amennyiben naprakész szeretnél maradni Play Differently témában, érdemes követned a brand weboldalát.

RHAW232-515-1